Η Nikon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων οικονομικών και πλούσιων σε λειτουργίες φωτογραφικών μηχανών COOLPIX: των L100, L20 και L19.

Nikon Coolpix L19-L20

Nikon Coolpix L19-L20

Και οι τρεις μηχανές διαθέτουν δυνατότητες υψηλής ποιότητας που έχουν ως αποτέλεσμα την άνετη και διασκεδαστική λήψη φωτογραφιών με χαμηλό κόστος. Είναι εύκολες στη μεταφορά, διαθέτουν εξαιρετικούς φακούς NIKKOR και πρωτοποριακές επιλογές όπως την αυτόματη επιλογή σκηνής, τη λειτουργία χαμόγελου και την προειδοποίηση κλεισίματος ματιών. Τώρα μπορείτε όλοι να τραβήξετε καταπληκτικές φωτογραφίες!

Όπως αναφέρει ο Mark Pekelharing, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων στη Nikon Europe B.V: «Για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για μια φωτογραφική μηχανή, με αυτές τις τρεις νέες COOLPIX της σειράς L, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σε προσιτή τιμή μία φωτογραφική μηχανή με συναρπαστικές δυνατότητες, διασφαλίζοντας την ποιοτική απεικόνιση των φωτογραφιών τους.»


Απολαύστε τη φωτογράφησή σας

Nikon Coolpix L100

Nikon Coolpix L100

Η COOLPIX L100 είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα. Με 10 ενεργά megapixel, το σύστημα ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας EXPEED της Nikon για υψηλή απόδοση και ένα φακό NIKKOR με zoom 15x που καλύπτει ευρεία γωνία 28mm έως τον υπερ-τηλεφακό 420mm (ισοδύναμο φορμά 35mm), η L100 εξασφαλίζει τη λεπτομέρεια σε οποιαδήποτε σκηνή. Σε λειτουργία macro, απαθανατίζει αντικείμενα από απόσταση μόλις 1 cm. Με τέσσερις δυνατότητες κατά του θαμπώματος, συμπεριλαμβανομένης της σταθεροποίησης εικόνας VR με μετατόπιση του αισθητήρα εικόνας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα επιτύχετε ακόμα πιο αποτελεσματική εστίαση του θέματος. Η COOLPIX L100 είναι ιδανική για τη φωτογράφηση αθλημάτων, καθώς η λειτουργία συνεχούς λήψης επιτρέπει έως και 13 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η αυτόματη επιλογή σκηνής απλοποιεί τη χρήση της μηχανής προσαρμόζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις στις συνθήκες της φωτογράφησης. Η έξυπνη λειτουργία χαμόγελου και η προειδοποίηση κλεισίματος ματιών είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου. Με την έξυπνη λειτουργία χαμόγελου, η μηχανή φωτογραφίζει όταν το πρόσωπο του θέματος έχει το τέλειο χαμόγελο, ενώ με την προειδοποίηση κλεισίματος ματιών, η μηχανή σας προειδοποιεί όταν το πρόσωπο έχει κλειστά τα μάτια. Άλλες δυνατότητες της L100 περιλαμβάνουν τη μείωση του φαινομένου των κόκκινων ματιών, τη λειτουργία D-Lighting για βελτίωση των φωτογραφιών μέσα στη μηχανή καθώς και 15 προγράμματα σκηνών, video με ήχο και ενεργό Zoom.

Με εύρος ευαισθησίας έως και ISO 3200 (με προσθήκη pixel), τα προβλήματα ανεπαρκούς φωτισμού ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω με το σύστημα ανίχνευσης κίνησης της μηχανής, που εντοπίζει το κούνημα της μηχανής ή τη μετακίνηση του θέματος κατά τη λήψη, και επιλέγει αυτόματα μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου και υψηλότερη ευαισθησία ISO.


Εύκολη λειτουργία

Η COOLPIX L20 και η COOLPIX L19 (με 10 και 8 ενεργά megapixel αντίστοιχα) έχουν διάφορες δυνατότητες που εξασφαλίζουν ομαλή και άνετη λήψη, όπως πλήρως αυτόματη λειτουργία, αυτόματη επιλογή σκηνής, λειτουργία χαμόγελου και προειδοποίηση κλεισίματος ματιών. Τροφοδοτήστε τις με δύο μπαταρίες μεγέθους AA που είναι διαθέσιμες παντού και δεν θα χάσετε ποτέ την ευκαιρία να φωτογραφίσετε κάθε στιγμή που θέλετε. Τα μεγάλα και εύχρηστα κουμπιά ελέγχου, καθώς και μια οθόνη LCD 3 ιντσών και 2,7 ιντσών στις μηχανές COOLPIX L20 και COOLPIX L19 αντίστοιχα, βελτιώνουν την ευκολία χειρισμού. Και οι δύο μηχανές παρέχουν την δυνατότητα καταγραφής video και τη νέα λειτουργία αυτόματης επιλογής σκηνής. Η τελευταία αξιολογεί αυτόματα μια σκηνή από το θέμα της και τις περιβάλλουσες συνθήκες και επιλέγει τη βέλτιστη ρύθμιση για γρήγορη και ομαλή λήψη. Η COOLPIX L20 είναι διαθέσιμη σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ η COOLPIX L19 σε ασημί και ροζ.


Οι μηχανές COOLPIX L100, COOLPIX L20 και COOLPIX L19 διαθέτουν λουράκι, μπαταρίες AA, καλώδια USB και audio/video και την ομάδα προγραμμάτων λογισμικού COOLPIX.


* Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο εξοπλισμός ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση από την πλευρά του κατασκευαστή. Nikon Corporation.