Αποτυπώστε γιορτινές στιγμές με το HTC One με τη βοήθεια των συμβουλών που μας δίνει ο διάσημος φωτογράφος Andy Farrer για εντυπωσιακές φωτογραφίες.


htc oneΦέτος την παραμονή της πρωτοχρονιάς, χρησιμοποιείστε το HTC One και φωτογραφίστε με μοναδικό τρόπο τα πυροτεχνήματα ακολουθώντας απλά και βασικά βήματα, για ένα αποτέλεσμα επαγγελματικό!


Αρχικά, εντοπίστε το σημείο απ’ όπου θα εκτοξευτούν τα πυροτεχνήματα και να επιλέξετε ένα πλεονεκτικό σημείο που σας δίνει μια καλή θέα. Επιπλέον παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι η πιθανή συρροή πλήθους και η φορά του αέρα.


Όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός, είναι πολύ σημαντικό η φωτογραφική μηχανή να είναι όσο σταθερή γίνεται. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να ακουμπήσετε σε σταθερή επιφάνεια τους αγκώνες σας, όπως σε κάποιο τραπέζι ή ένα τοίχο.


Σε περίπτωση που η ρύθμιση ενεργοποιηθεί στη νυχτερινή λήψη (night mode), λόγω του χαμηλού φωτισμού που μπορεί αν υπάρχει σε κάποια σημεία, επαναφέρετε την κάμερα σε λήψη με φλάς ώστε να έχετε πιο φωτεινό αποτέλεσμα.


Η μοναδική κάμερα UltraPixel του HTC One, η οποία συγκεντρώνει 300% περισσότερο φως από τους παραδοσιακούς αισθητήρες κάμερας των υπολοίπων smartphones, του επιτρέπει να εστιάζει εξαιρετικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Η συγκεκριμένη κάμερα προσαρμόζεται αμέσως μόλις γίνει η λήψη της πρώτης εικόνας, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να ελέγξετε πώς τραβηχτήκαν οι εικόνες σας και αν δεν είναι ευκρινείς, ακουμπήστε την οθόνη σας για να εστιάσετε στο σημείο που επιθυμείτε ή πατήστε παρατεταμένα την οθόνη για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα αυτόματης έκθεσης.


Και επειδή τα πυροτεχνήματα είναι εντυπωσιακά, αλλά διαρκούν για πολύ λίγο, το HTC Zoe είναι ιδανικό γα να αποτυπώσετε την ωραιότερη στιγμή. Δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί και η συσκευή σας παίρνει αυτόματα έως 20 φωτογραφίες και ένα 3 δευτερολέπτων βίντεο, χαρίζοντας ζωή και κίνηση στις στιγμές σας.


Extra tip:
Κοιτάξτε γύρω σας και αποτυπώστε τα συναισθήματα και τις εκφράσεις των ανθρώπων όταν τα πυροτεχνήματα γεμίζουν τον ουρανό. Οι αυθεντικές, αυθόρμητες φωτογραφίες αποτελούν συχνά τις πιο αξιομνημόνευτες και τις πιο σημαντικές.


Και επειδή οι στιγμές της ζωής μας αποκτούν άλλο νόημα όταν τις μοιραζόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα, δημιουργήστε το δικό σας κολάζ, προσθέτοντας φωτογραφίες ή HTC Zoes και μοιραστείτε το μέσω του HTC Share με τους φίλους και την οικογένεια σας.