Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη μέχρι την Τετάρτη 8 Γενάρη 2014, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Γενάρη 2014.


e-shopΧριστούγεννα= δώρα! Και όταν τα δώρα αυτά είναι μία 3D τηλεόραση, ένα tablet και ένα smart phone, τότε ανυπομονούμε να τα κερδίσουμε! Το e-shop.gr σας δίνει και φέτος την ευκαιρία να κάνετε δικά σας τα πιο hot τεχνολογικά δώρα!


Ο νέος μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός μας κάνει πρεμιέρα σήμερα και θα αναδείξει 3 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν με τη σειρά ανάδειξής τους τα εξής απίθανα τεχνολογικά δώρα: 1 τηλεόραση LG 42LA6130 42” 3D LED TV FULL HD, 1 tablet ASUS GOOGLE NEXUS 7 FHD 32GB και 1 smart phone SONY XPERIA T BLACK GR!


Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να τα κάνετε δικά σας; Στο homepage του e-shop.gr σας υποδέχεται πρώτος πρώτος ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός μας! Επισκεφθείτε, λοιπόν, το site μας και δηλώστε συμμετοχή υποβάλλοντας τα στοιχεία σας, για να έχετε την ευκαιρία να αναδειχτείτε κι εσείς νικητές!


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη 2013 μέχρι και την Τετάρτη 8 Γενάρη 2014, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Γενάρη 2014, αναδεικνύοντας τους 3 μεγάλους τυχερούς!


Μην χάνετε, λοιπόν, χρόνο! Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό για τους φίλους του e-shop.gr και διεκδικήστε τα πιο περιζήτητα τεχνολογικά δώρα! Αν τελικά, δεν αναδειχθείτε νικητές, μην χάνετε το κέφι σας. Και πάλι βγαίνετε κερδισμένοι με τις καθημερινές μας προσφορές!


Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!