Oι σπουδαστές συμμετείχαν σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο ευφάνταστης graphic design δημιουργίας με έμπνευση το μότο της εταιρείας ‘Life’s Good’.


vakalo lgH LG Electronics (LG) σε συνεργασία με το Κολλέγιο Βακαλό Art & Design, έδωσαν την ευκαιρία σε 19 τελειόφοιτους σπουδαστές να αποτυπώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την έννοια Life’s Good – Η ζωή είναι ωραία! Η ενέργεια αυτή έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος “Αφίσα / Poster Design” του Κολλεγίου Βακαλό υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Ντάνη Ψωμά.


Την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design η τελετή βράβευσης κατά τη διάρκεια της οποίας η LG ανακοίνωσε τα ονόματα των τεσσάρων νικητών, ενώ παράλληλα εγκαινιάστηκε και η έκθεση με τις δημιουργίες των σπουδαστών, οι οποίες θα εκτίθενται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Πρώτος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Φίλιππος Φραγκογιάννης, δεύτερος νικητής ο Γιώργος Παυλίδης ενώ στην τρίτη θέση σημειώθηκε ισοψηφία με 2 νικητές, τους Γιώργο Καλοφωλιά και Νίκη Λεοντή.


Ο πρώτος νικητής έλαβε ένα επαγγελματικό LG Colorprime Monitor, ο δεύτερος ένα LG Monitor 27ΕΑ63V-P ενώ ο τρίτος και τέταρτος έλαβαν από ένα LG Monitor 23EN43V-B.


Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών συμμετείχε το κοινό μέσω ‘like’ σε ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή της LG στο Facebook, ενώ η τελική επιλογή έγινε από πενταμελή κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από δύο στελέχη της εταιρείας LG Electronics και δύο στελέχη του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού μέτρησε ως 1 ψήφος.