Με αφορμή το κλείσιμο του έτους, το www.skroutz.gr διοργανώνει μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό με 25 δώρα αξίας άνω των €4.500.


skroutz xmasΤο www.skroutz.gr παραμένοντας πιστό στη δέσμευση ότι η φετινή χρονιά ήταν αφιερωμένη στους χρήστες, μέσα στο 2013 δημιούργησε και εισήγαγε πολλές νέες υπηρεσίες για να διευκολύνει τους καταναλωτές και τους φίλους της ιστοσελίδας στην online έρευνα αγοράς και τις ηλεκτρονικές τους αγορές.


Τις φετινές γιορτές, εμπνευσμένο από την κλασική ιστορία του Ντίκενς με ήρωα τον Εμπενίζερ Σκρούτζ, το αγαπημένο «Πνεύμα των Χριστουγέννων» έρχεται στο www.skroutz.gr και πιάνει αμέσως δουλειά. Αποστολή του είναι να μεταδώσει σε όλους εορταστική διάθεση και να μοιράσει φανταστικά δώρα για όλη την οικογένεια!


Το πρώτο βήμα για να πάρει κάποιος μέρος στον εορταστικό διαγωνισμό του Skroutz είναι να γίνει μέλος στην ιστοσελίδα ή να κάνει login στο λογαριασμό του. Από εκεί και πέρα ο χρήστης μπορεί να συμμετάσχει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους ή ακόμη και με όλους, αυξάνοντας έτσι τις συμμετοχές και τις πιθανότητες να κερδίσει:


1η επιλογή: Να συμπληρώσει πλήρως το προφίλ του στο Skroutz
2η επιλογή: Να υποβάλλει μία πρωτότυπη αξιολόγηση για ένα προϊόν που έχει ήδη στην κατοχή του
3η επιλογή: Να δημιουργήσει τη λίστα με τίτλο «Χριστούγεννα 2013» στα Αγαπημένα του και να προσθέσει σε αυτήν τουλάχιστον 3 προϊόντα
4η επιλογή: Να καταχωρήσει μία έγκυρη διεύθυνση SkroutzEasy στο λογαριασμό του


Ο διαγωνισμός του Skroutz είναι ήδη σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως και τις 5 Ιανουαρίου 2014.


Το Skroutz εύχεται σε όλους Καλή Επιτυχία, Καλές Γιορτές και Καλές Αναζητήσεις!
Περισσότερες πληροφορίες για το Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό του Skroutz μπορείτε να βρείτε στο http://skroutz.it/X-mas2013.