Οι λειτουργίες προηγμένης αναγνώρισης ομιλίας και κίνησης των δαχτύλων των LG Smart TVs λαμβάνουν το πρώτο παγκοσμίως πιστοποιητικό επικύρωσης από τον UL.


lg ul certificatΟι λειτουργίες προηγμένης αναγνώρισης ομιλίας και κίνησης των δαχτύλων των LG Smart TVs έλαβαν επικύρωση από τον παγκόσμιο αναγνωρισμένο οργανισμό UL (Underwriters Laboratories) για προϊοντικές δοκιμές και έλεγχο. Οι δύο λειτουργίες αυτές που βρίσκονται ενσωματωμένες στις νέες premium Smart TVs της LG, αποτελούν τα κύρια συστατικά μιας διαισθητικής/αυθόρμητης και διασκεδαστικής εμπειρίας χρήσης.


«Το γεγονός πως είμαστε οι πρώτοι που λαμβάνουμε πιστοποιητικό επικύρωσης από το UL για τις λειτουργίες των Smart TVs αποτελεί επιβεβαίωση της μοναδικότητας της καινοτομίας μας», δήλωσε ο κ. Do-Joon Lee, Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος UX Home Entertainment Company της LG. «Η ενίσχυση και αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας χρήσης, με σκοπό τη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των χρηστών σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο, αποτελεί για την LG δέσμευση».


Για την αναγνώριση ομιλίας, ο οργανισμός UL αξιολόγησε πόσο καλά η λειτουργία λάμβανε τις προφορικές εντολές, καθώς και την ταχύτητα της επεξεργασίας των εντολών. Η αναγνώριση κίνησης των δαχτύλων (finger gesture) της LG μετρήθηκε με γνώμονα την ακρίβεια εντοπισμού της κίνησης, καθώς και την αποτελεσματικότητα των εξειδικευμένων λειτουργιών της.


Οι προηγμένες λειτουργίες αναγνώρισης ομιλίας και κίνησης των δαχτύλων (finger gesture) θα είναι διαθέσιμες από το 2014 με το νέο λειτουργικό σύστημα των Smart TVs της LG. Η αναγνώριση κίνησης των δαχτύλων είναι επίσης συμβατή με την ενσωματωμένη κάμερα ή την Plug-in κάμερα της LG.


Κατά τη διάρκεια της International Consumer Electronics Show (CES) 2014 στο Λας Βέγκας, οι επισκέπτες στο booth της LG θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των τεχνολογιών της LG Smart TV.