Η SingularLogic στηρίζει με ποικίλους τρόπους σχετικές δράσεις και πρωτοβουλίες φορέων και οργανισμών, που έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στον εξαγωγικό προσανατολισμό.


singular-logicΜία τέτοια πρωτοβουλία την οποία στήριξε χορηγικά ήταν η έκδοση του «Οδικού Χάρτη Εξαγωγών» του Επιμελητηρίου Πέλλας, ενός μοναδικού και πρακτικού οδηγού ανεύρεσης ειδικών εμπορικών πληροφοριών για εξαγωγείς στο Internet, ο οποίος περιλαμβάνει τις πιο χρήσιμες διευθύνσεις στο διαδίκτυο σχετικές με το διεθνές εμπόριο. Η έκδοση του χάρτη, που ετοιμάστηκε σε συνεργασία με την Global Greece, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πέλλας, όπου συμμετείχαν περισσότερες από 40 εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές εταιρείες του νομού.


Τη SingularLogic εκπροσώπησε με ομιλία ο κ. Στέλιος Τζανής, Head of Partner Readiness and Support NG, Vendor Division και θέμα «Οι εφαρμογές μας: “πολύτιμα εργαλεία” για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις». Ο κύριος Τζανής παρουσίασε τις τεχνολογικές λύσεις της εταιρείας, οι οποίες ενσωματώνουν εξειδικευμένη λειτουργικότητα που καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εξαγωγικής επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας, όπως:


Τις εφαρμογές Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων Galaxy Enterprise Suite και Διαχείρισης Σχέσεων με Πελάτες Galaxy CRM, οι οποίες περιλαμβάνουν εξελιγμένα εργαλεία που εξυπηρετούν μέσα από ένα κεντρικό σημείο ελέγχου και παρακολούθησης, όλες τις δραστηριότητες των εξαγωγικών επιχειρήσεων.


Την υπηρεσία myGalaxy view, που δίνει τη δυνατότητα στους εξαγωγείς να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα (στοιχεία πελατών και πωλήσεων, ταμειακές ροές, αξιόγραφα, κ.λπ.), μέσω Internet με χρήση φορητών συσκευών, όπως laptop, tablet, smartphone, κ.α. Η πληροφόρηση απεικονίζεται μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας σε έτοιμες εκτυπώσεις, γραφήματα και χάρτες.


Την ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού καταστήματος Galaxy Web Shop, που συνδέεται online με την εμπορική διαχείριση Galaxy και εξασφαλίζει βέλτιστη παρουσία και πώληση των προϊόντων της επιχείρησης στο εξωτερικό, μέσω Internet.


Τις mobile εφαρμογές (moRE) για Smartphones & Tablets, οι οποίες αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Vodafone και παρέχουν πρόσβαση στα πληροφοριακά συστήματα της επιχείρησης (ERP, CRM), οποιαδήποτε στιγμή εντός και εκτός γραφείου .


Συνδυαστικά όλες αυτές οι λύσεις τις SingularLogic, δίνουν τη δυνατότητα στον επιχειρηματία και τα στελέχη της εξαγωγικής επιχείρησης, όπου και αν βρίσκονται εντός ή εκτός γραφείου, να έχουν πρόσβαση και συνολική εικόνα για τα εταιρικά δεδομένα και τις διαδικασίες, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την εταιρεία να αποκτήσει μεγαλύτερο έλεγχο, περισσότερη ευελιξία και να αξιοποιήσει καλύτερα τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.


Επιπλέον, η SingularLogic έδωσε δυναμικό παρών στο Συνέδριο Εξαγωγών & την Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας “Made in Greece”, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, όπου προσήλθαν πάνω από 1.000 επαγγελματίες και υψηλόβαθμα στελέχη Αθηναϊκών επιχειρήσεων. Η εταιρεία συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο και με ομιλία στο συνέδριο, του κ. Γιώργου Μπορέτου, Marketing Head, Vendor Division.