Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με κάθε αγορά της κονσόλας Nintendo Wii U μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα αλλά και ένα αυτοκίνητο Toyota Aygo.


public_3D_logoΤο Wii U είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, την οικογένειά σας ή τον αγαπημένο σας αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι η κονσόλα νέας γενιάς με την μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών, για όλη την οικογένεια, από τον μπαμπά ή τα παιδιά μέχρι και την μαμά, είτε πρόκειται για παιχνίδι με τον Super Mario που αγαπούν τα παιδιά, είτε για κάποιο Assassin’s Creed που θα προτιμούσε ο μπαμπάς, είτε για το νέο Wii Fit U που θα βοηθήσει την μαμά να κρατήσει την σιλουέτα της ακόμα κι ενάντια σε όλα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες των γιορτών.


Με σχεδίαση που μαγνητίζει τα βλέμματα, εξοπλισμένο με ασφάλεια και χαμηλό κόστος λειτουργίας, το Toyota Aygo είναι το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης. Διεκδίκησε και κέρδισε το Toyota Aygo Cool στην πεντάθυρη έκδοση του μόνο στα Public!


Επιπλέον, τα μοναδικά δώρα Nintendo που μπορείς να διεκδικήσεις είναι: 10 σετ Wii U τα οποία αποτελούνται από ένα t-shirt Wii U, ένα σημειωματάριο και ένα στυλό, 5 παιχνίδια Wii U της επιλογής σου και 1 κονσόλα Nintendo 3DS XL!


Ο διαγωνισμός τρέχει σε όλα τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο online κατάστημα www.public.gr. Επισκέψου τα καταστήματα Public και επίλεξε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σου από μια τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού! Επίσης, μη ξεχνάς ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με κάθε αγορά της κονσόλας Nintendo Wii U μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα, ανάμεσα τους ένα Toyota Aygo!
Θέλεις μοναδικά δώρα; Θέλεις Public!