Τα Public βραβεύτηκαν στις κατηγορίες Εμπειρία Πελατών, Συνδυασμός Ψηφιακού και Φυσικού καναλιού και Διεθνοποιημένη e-επιχείρηση.


Ο κ. Δημήτρης Λογοθέτης (Operations manager της Public) παραλαμβάνει το βραβείο Διεθνοποιημένη e- επιχείρηση από τον κ. Λάμπρο Πανούση, Ειδικό Συνεργάτη της ΕΠΑΜ.

Ο κ. Δημήτρης Λογοθέτης (Operations manager της Public) παραλαμβάνει το βραβείο Διεθνοποιημένη e- επιχείρηση από τον κ. Λάμπρο Πανούση, Ειδικό Συνεργάτη της ΕΠΑΜ.

Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των e-volution awards 2014 και πιο συγκεκριμένα: βραβείο Gold για την Εμπειρία Πελατών, βραβείο Silver για το Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού και βραβείο Silver στην κατηγορία Διεθνοποιημένη e- επιχείρηση για τη συνεργασία με το amazon! Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental παρουσία επαγγελματιών του ηλεκτρονικού εμπορίου, στελεχών της αγοράς και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.


Με τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, πλούσιο περιεχόμενο, προηγμένες διαδικασίες αναζήτησης προϊόντων και εξυπηρέτηση πελατών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά, κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία Εμπειρία Πελατών και να αποσπάσει το βραβείο Gold!


Η κοινή αισθητική των καταστημάτων Public και του www.public.gr, το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και στα δύο κανάλια και οι μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες όπως η υπηρεσία used gaming, χάρισαν στα Public το βραβείο silver στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού.


Στα βραβεία e-volution awards 2014, τα Public κέρδισαν επίσης το βραβείο silver στην κατηγορία Διεθνοποιημένη e-Επιχείρηση για τη συνεργασία τους με το amazon!


Τα 3 βραβεία στον θεσμό e-volution awards 2014, επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο επίπεδο ανώτερης εμπειρίας που προσφέρει το Public.gr και τα 39 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και το 2014!