H LG ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” μέσω του οποίου 100 τυχεροί έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για ένα μήνα την εμπειρία χρήσης ενός LG G2.


lg g2 allagiΤο πρόγραμμα διήρκεσε από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή συνολικά 1.633 καταναλωτών. Οι καταναλωτές που έλαβαν μέρος στο Προγράμμα Ανταλλαγής “ΘΕΛΩ LG G2” συμμετείχαν στις κληρώσεις που πραγματοποιηθήκαν σε καθημερινή βάση για 10 εργάσιμες ημέρες, με σκοπό να είναι εκείνοι οι τυχεροί που θα αντάλλασσαν το smartphone τους με ένα ολοκαίνουργιο LG G2.


Η πρώτη κλήρωση του Πρόγραμματος Ανταλλαγής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των τελευταίων 10 νικητών, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.


Η λίστα με όλα τα ονόματα των τυχερών είναι αναρτημένη στο microsite του LG G2 και εφόσον διαπιστωθεί ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν οι ανταλλαγές. Σε άλλη περίπτωση, το δικαίωμα ανταλλαγής περνάει στους επιλαχόντες.
Για τους νικητές που διαμένουν εκτός Αττικής, η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί µέσω υπηρεσίας courier µε χρέωση της LG.


Μετά το δοκιμαστικό διάστημα του ενός μηνός, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν για πάντα το ολοκαίνουργιο LG G2 τους χωρίς καμία άλλη διαδικασία ή οικονομική υποχρέωση. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την επιστροφή του smartphone τους και να επιστρέψουν το LG G2.