H Pioneer παρουσιάζει δυο νέα συστήματα για απεριόριστη πρόσβαση στις δυνατότητες του Serato DJ, τον controller δυο καναλιών DDJ SR & τον add-on controller DDJ-SP1.


DDJ-SR_300dpi-5inΗ Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει την κυκλοφορία του DDJ-SR, του DJ controller 2 δυο καναλιών για άμεσο έλεγχο του λογισμικού Serato DJ, καθώς και του DDJ-SP1, τον add-on controller που σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει άμεση πρόσβαση στα τέσσερα deck και στις εντυπωσιακές λειτουργίες του λογισμικού, ώστε οι χρήστες του Serato DJ να φτάσουν σε νέα επίπεδα έκφρασης, αυθορμητισμού και δημιουργικότητας.


Ο DDJ-SR προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης του κορυφαίου DDJ-SX τεσσάρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένης της ενσωματωμένης κάρτας ήχου Serato και των προκαθορισμένων μηχανισμών ελέγχου του παρεχόμενου λογισμικού Serato DJ. Ωστόσο, με δύο κανάλια και υποστήριξη για τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB, ο μικρότερος και ελαφρύτερος DDJ-SR είναι ιδανικός για τους χρήστες του Serato DJ που θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους μια αποδοτική μονάδα, οπουδήποτε. Ο DDJ-SR προσθέτει ένα διασκεδαστικό στοιχείο στις παραστάσεις των DJ, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως οι φωτιζόμενες ελαστικές Επιφάνειες Παράστασης (Performance Pads), οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους DJ να ενεργοποιούν τις καταστάσεις Hot Cue, Slicer, Roll και Sampler, καθώς και να ελέγχουν την ένταση αναπαραγωγής των sound samples ανάλογα με τη δύναμη πίεσης των επιφανειών. Επιπρόσθετα, πιέζοντας το νέο πλήκτρο PAD PLUS, προστίθεται ένα επιπλέον επίπεδο ελέγχου, με δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης και χειρισμού των εφέ που είναι αντιστοιχισμένα σε κάθε πλήκτρο. Σε κατάσταση PAD PLUS, τα Samples και τα Hot Cues αποκτούν ένα εφέ Roll και μπορούν να αναπαράγονται σε loop συγχρονισμένα με το beat, ενώ το εφέ Combo επιτρέπει έλεγχο των εφέ με την αφή και το Trans “κόβει” τον ήχο σε προκαθορισμένα διαστήματα.


Δείτε το DDJ-SR εν δράση



Επιπλέον, οι DJ μπορούν απλώς να προσθέσουν τον DDJ-SP1 σε ένα σύστημα που υποστηρίζει μίξεις και scratch με το Serato DJ και να χρησιμοποιούν τα προκαθορισμένα πλήκτρα και τα κουμπιά για να ενεργοποιούν τα έξι δείγματα ήχου (samples), τα οκτώ Hot Cues και τα περισσότερα από τριάντα εφέ ‘Powered by iZotope’ του λογισμικού, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι. Ο DDJ-SP1 προσθέτει μια επιπλέον φυσική διάσταση στις εκτελέσεις, χάρη στις δεκαέξι φωτιζόμενες Επιφάνειες Παράστασης (Performance Pads) οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους DJ να ενεργοποιούν επτά καταστάσεις – Hot Cue, Slicer, Roll, Sampler, Hot Loop, Αυτόματο Loop και Χειροκίνητο Loop. Η κατάσταση Velocity επιτρέπει στους DJ να ελέγχουν την ένταση αναπαραγωγής των samples ανάλογα με τη δύναμη με την οποία χτυπούν τις επιφάνειες. Επιπλέον, η κατάσταση Slip διευκολύνει την εκτέλεση loop, scratch και reverse με ακρίβεια, καθώς συνεχίζει “σιωπηλά” την αναπαραγωγή και επαναφέρει τη μουσική ακριβώς στο σωστό σημείο.


Παρακολουθήστε τον εκπληκτικό DDJ-SP1 σε συνεργασία με τον μίκτη DJM-900SRT