Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία με την εταιρεία Westnet Distribution, τα καταστήματα Wind πλέον θα προσφέρουν tablet Για Όλους, με τιμές που ξεκινούν από 59€.


asus memopadΗ ποικιλία των tablet που θα βρίσκει ο καταναλωτής στο κατάστημα WIND καλύπτει όλο το εύρος τιμών και χαρακτηριστικών της κατηγορίας, με ναυαρχίδες τα δημοφιλή μοντέλα των Samsung, Asus, Lenovo, LG, MLS.


Τα tablet αποτελούν την πλέον ανερχόμενη κατηγορία συσκευών στην ελληνική αγορά καθώς ολοένα περισσότεροι καταναλωτές επιζητούν την ευκολία σύνδεσης και πλοήγησης στο Internet σε συνδυασμό με τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρουν. Η WIND, συνεχίζοντας τη στρατηγική της για την ανάπτυξη της χρήσης υπηρεσιών δεδομένων από κινητές συσκευές, επεκτείνει την εμπορική πολιτική της «smartphone Για Όλους» πλέον και στα tablet, φέρνοντας στα καταστήματά της την πληρέστερη γκάμα tablet στις πιο οικονομικές τιμές.


Η πολιτική της WIND «tablet Για Όλους» εγκαινιάζεται την Παρασκευή, φέρνοντας αποκλειστικά στα καταστήματα της εταιρείας το νέο ASUS MEMOPAD ME102A με 4πύρηνο επεξεργαστή και wide -view οθόνη 10 ιντσών στη μοναδική τιμή των 259€.


Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα WIND tablet με τιμές από 59€ τα οποία μπορούν ν’ αποκτήσουν πιο οικονομικά ή ακόμη και δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα Κινητής, Mobile broadband & Mobile Voice, της WIND (Δείτε εδώ την πλήρη γκάμα των tablet).


Αναλυτικά χαρακτηριστικά ASUS MEMOPAD 10 HD ME102A
– 4.2 ANDROID JELLY BEAN
– 9.5 ώρες αυτονομία μπαταρίας (επειδή είναι πολύ δυνατό USP)
– 10.1” 1280×800 HD IPS οθόνη
– 4πύρηνος επεξεργαστής 1.6 Ghz / 1GB RAM
– 16 GB εσωτερική χωρητικότητα -> up to 64GB microSD card
– 2 Mp πίσω κάμερα 1.2 Mp εμπρός κάμερα
– Wi-Fi, BLUETOOTH, GPS