Στρατηγικός πυλώνας για το 2014 η ενδυνάμωση του B2B τμήματος και η προσφορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων από τη Samsung.


samsung_logoΗ Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την ενδυνάμωση του Business to Business (Β2Β) τμήματός της με εύρος επαγγελματικών λύσεων που προσφέρει για επιχειρήσεις. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τους εκπροσώπους των Μέσων. Η εταιρεία κάλεσε τους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων.


Στο πλαίσιο αυτό, η Samsung παρουσίασε το πλούσιο portfolio των επαγγελματικών προτάσεων της που καλύπτουν μεταξύ άλλων, ανάγκες στους κλάδους της υγείας, των ξενοδοχείων, της εκπαίδευσης, του εμπορίου, των μεταφορών και της ψυχαγωγίας, καθώς και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε μεγάλο εύρος κάθετων αγορών. Οι B2B λύσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, large format displays (LFDs), video walls, tablets και εκτυπωτές.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έμφαση δόθηκε στην κυκλοφορία νέων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας και συγκεκριμένα στους εκτυπωτές Α3 και στην υπηρεσία ΚΝΟΧ. Σε συνέχεια της ήδη πετυχημένης πορείας των πωλήσεων των Α4 εκτυπωτών η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Α3 εκτυπωτών για επαγγελματική χρήση. Επιπλέον στις αρχές του 2014 θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία KNOX που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στις συσκευές.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι B2B προτάσεις της εταιρείας δεν αφορούν μεμονωμένα προϊόντα, αλλά ένα μεγάλο εύρος λύσεων, προσαρμοσμένων σε κάθε εταιρικό περιβάλλον. Επιπλέον στα άμεσα σχέδια της Samsung ανήκουν τόσο η επέκταση σε νέους κλάδους, όπως αυτός των οπτικών ινών, όσο και η ενίσχυση της διαθέσιμης γκάμας προϊόντων, με σκοπό να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές, σε κάθε επιχείρηση. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στους συνεργάτες της, έχοντας αναπτύξει ένα εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο, το οποίο συνεχώς διευρύνεται.