Το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα PES 2009 για PlayStation σας περιμένει με έπαθλα ένα αυτοκίνητο Chevrolet Aveo, ένα scooter KYMCO και 500 άλλα μεγάλα δώρα.

pes2009Το 2Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα PES 2009 θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι, στο Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο «Δαϊς» , τέρμα οδού Σωρού  δίπλα στα εκπαιδευτήρια Δούκα, στις 7 και 8 Μαρτίου.Με έναν αριθμό των συμμετεχόντων που αγγίζει τους 3.000 επιλεγμένους παίκτες, οι φανατικοί του πλέον αναγνωρίσιμου game ποδοσφαίρου θα συγκεντρωθούν για να αναμετρηθούν στοχεύοντας στο μεγάλο έπαθλο, το αυτοκίνητο!

Το έπαθλο του μεγάλου πρωταθλητή θα είναι ένα αυτοκίνητο CHEVROLET AVEO . O παίκτης που έφτασε στον τελικό αλλά δεν μπόρεσε να ανακηρυχτεί πρωταθλητής θα κερδίσει ένα SCOOTER KYMCO. Οι υπόλοιποι 4 παίκτες της τελικής εξάδας θα κερδίσουν 1 κονσόλα Playstation 3 και 3 συσκευές GPS MIO, ενώ οι συμμετέχοντες που θα φτάσουν στην τελική φάση θα κερδίσουν πολλά απίθανα δώρα Pro Evolution Soccer.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε κονσόλες PlayStation 3 .

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα είναι ως εξής:

Σάββατο 7 Μαρτίου

*      1η Φάση: Προκριματικοί-Single Knockout

*      2η Φάση: Όμιλοι-Group phase

Κυριακή  8 Μαρτίου

*      3η Φάση:16 παίκτες

*      4η Φάση:Προημιτελικοί

*      5η Φάση: Ημιτελικοί

*      Μικρός Τελικός (κατάταξη 3η και 4η Θέση

*      Μεγάλος Τελικός

Περισσότερες πληροφορίες για τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος , τον τρόπο διεξαγωγής και τις οδηγίες μετάβασης προς το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο «Δαϊς» θα βρείτε στο www.zegetron.gr/PES2009.