Η ACE-Hellas οργανώνει μέσα στο Δεκέμβριο μία σειρά από εξειδικευμένα δωρεάν σεμινάρια και παρουσιάσεις για μηχανικούς και επαγγελματίες.


ace_hellas_logoΤα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν όλα στην Αθήνα, αφορούν στην εφαρμογή eCM για τη διαχείριση δημοσίων έργων, στο στατικό πρόγραμμα SCADA Pro, το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα ARCHline.XP, στην εφαρμογή Ecoline που ειδικεύεται στις ενεργειακές μελέτες και επιθεωρήσεις κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), αλλά και στο ACE ERP PM, μία ολοκληρωμένη εφαρμογή οργάνωσης και διαχείρισης τεχνικών έργων και εταιριών.


Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν οι παραπάνω εφαρμογές σε θέματα που αφορούν στις στατικές μελέτες για νέες και υφιστάμενες κατασκευές από χάλυβα, ξύλο, σκυρόδεμα, φέρουσα τοιχοποιία, στις αρχιτεκτονικές μελέτες, τους φωτορεαλισμούς και στην εσωτερική διακόσμηση, στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, στην ψηφιοποίηση σκαναρισμένων σχεδίων αλλά και στη διαχείριση δημοσίων έργων.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις εφαρμογές σε βάθος ενώ θα παρακολουθήσουν πραγματικά παραδείγματα στατικών μελετών.


Τις παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι συνάδελφοι μηχανικοί της ACE-Hellas. Αναλυτικές πληροφορίες για τις ημερομηνίες, τη διάρκεια και τους χώρους διεξαγωγής των σεμιναρίων, αλλά και για δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής, θα βρείτε στο http://goo.gl/78Uo8S


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.