Η Adaox ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Cyberoam σε Ελλάδα, Κύπρο & Μέση Ανατολή για τη διανομή προϊόντων Unified Threat Management (UTM).

AdaoxH ADAOX, Value Added Distributor λύσεων ασφάλειας στην περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Μέσης Ανατολής, ανακοινωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την αναπτυσσόμενη εταιρεία Cyberoam κατασκευαστής προϊόντων Unified Threat Management (UTM). Η συμφωνία αφορά τη διανομή όλων των προϊόντων της Cyberoam σε Ελλάδα, Κύπρο & Μέση Ανατολή.
Μιλώντας για τη συμφωνία ο Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της ADAOX ανέφερε, “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμφωνία μας με τα κορυφαία και πολυβραβευμένα προϊόντα της Cyberoam. Η ADAOX έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό κανάλι συνεργατών, και η προσθήκη μιας εξαιρετικής λύσης UTM όπως αυτή της Cyberoam θα βοηθήσει τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους.”
Η ADAOX έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία των προϊόντων της ESET (ESET NOD32 Antivirus και ESET Smart Security) και συνεχίζει να αναπτύσσεται προσθέτοντας νέες επιλογές στο κανάλι συνεργατών της. Οι συσκευές της Cyberoam είναι μοναδικές στο να προβάλλουν την ακριβή εικόνα του δικτύου της επιχείρησης παρέχοντας ισχυρή προστασία με άξονα την ταυτότητα του χρήστη (Identity Based). Η Cyberoam θεωρείται ότι προσφέρει την καλύτερη επιλογή από πλευράς ποιότητας και τιμής.
Πιο συγκεκριμένα εκτός από τις συσκευές που απευθύνονται σε μεγάλους οργανισμούς / επιχειρήσεις, διαθέτει συσκευές που στοχεύουν και τις μικρές επιχειρήσεις από 10 έως 45 χρήστες με εξαιρετική απόδοση, πλήρη χαρακτηριστικά και ανταγωνιστική τιμή.
Η Cyberoam, έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία και απολαμβάνει την αναγνώριση της παγκόσμιας αγοράς για την υψηλής ποιότητας προϊόντων που διαθέτει. Έχει σημαντική ανάπτυξη σε πελατολόγιο και η συνεργασία της με την ADAOX είναι μια ευκαιρία να επεκταθεί σε νέες αγορές.
“Η Cyberoam έχει σημαντική απήχηση στην παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την ADAOX θα μας βοηθήσει να επεκταθούμε περισότερο στην περιοχή. Η εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας και οι συνεργασίες της θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τους στόχους μας,” ανέφερε κ. Harish Chib, Vice President – New Business Development, Cyberoam.
Η ADAOX τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει ταχύτατη ανάπτυξή, πάντα με τη βοήθεια του καναλιού της και έχει πραγματοποιήσει σημαντικές εγκαταστάσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Στις 18 Φεβρουαρίου 2009 θα πραγματοποιήσει το 1ο Partner’s Conference στην Αθήνα στο οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα το προϊόν.