Για την ενίσχυση των δράσεων που αποσκοπούν στη φροντίδα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η LG προσέφερε 1.000€ για την πώληση κάθε LG Curved OLED TV 55” στη Lifeline Hellas.


Photo 3 - LG Curved OLED TVΗ LG Electronics Hellas στήριξε ενεργά το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του ανθρωπιστικού οργανισμού LIFELINE Hellas για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.


Συγκεκριμένα, η LG προσέφερε για τους σκοπούς των δράσεων της LIFELINE Hellas 1.000 € για κάθε πώληση της LG Curved OLED TV 55 ιντσών στους παρευρισκομένους του δείπνου.
Η υψηλή ευκρίνεια και οι προηγμένες λειτουργίες των απίστευτα λεπτών τηλεοράσεων LG Ultra HD 65” και LG Curved OLED TV 55” εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.


Συγκεκριμένα, η τεχνολογία WRGB OLED της πρώτης παγκοσμίως κυρτής τηλεόρασης LG Curved OLED TV 55”, με πάχος μόλις 4 χιλιοστά, αποτελεί μια δυνατή πρόταση στο χώρο της Οικιακής Ψυχαγωγίας. Η εκπληκτικά καθαρή εικόνα της LG Ultra HD TV 65”, με την ανάλυση κάθε frame να φτάνει τα 8.3 εκατομμύρια pixels, καθώς και το σύστημα ήχου 4.1 καναλιών με τα κομψά αναδυόμενα ηχεία, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα θέασης και ακρόασης.