Η Intersys ανακοινώνει δύο νέες προωθητικές ενέργειες για τις φωτογραφικές μηχανές Olympus για την εορταστική περίοδο.


Olympus-OM-D-E-M1Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των φωτογραφικών μηχανών και κιαλιών της Olympus στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει την διενέργεια δύο Χριστουγεννιάτικων προσφορών για τα φωτογραφικά προϊόντα της Olympus.


Η πρώτη προσφορά αφορά στην ναυαρχίδα των φωτογραφικών μηχανών της Olympus, την OM-D E-M1. Όσοι καταναλωτές αγοράσουν την φωτογραφική μηχανή μέχρι τις 31-12-2013, αποκτούν εντελώς δωρεάν το battery grip HLD-7.


Η δεύτερη προσφορά, αφορά στην σειρά των φωτογραφικών μηχανών PEN. Όσοι καταναλωτές αγοράσουν οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή της σειράς PEN για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 15-1-2014, αποκτούν μία δωροεπιταγή αξίας 40 ευρώ που μπορεί να εξαργυρωθεί στα καταστήματα Attica, μέχρι τις 1-12-2014.


Η Olympus OM-D E-M1 είναι το κορυφαίο μοντέλο της Olympus, απευθύνεται στην επαγγελματική αγορά, ενσωματώνει διπλό σύστημα autofocus (contrast & phase detection autofocus) και είναι το πρώτο μοντέλο micro 4/3 που δέχεται τους φακούς ED, προσφέροντας επιπλέον επιλογές στους επαγγελματίες φωτογράφους, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους φακούς ED που ήδη έχουν, ή να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα 65 φακών.


Η σειρά PEN της Olympus, είναι η πληρέστερη σειρά φωτογραφικών μηχανών, φακών και αξεσουάρ στην κατηγορία Compact System Cameras, παρέχοντας μία πληθώρα επιλογών στους καταναλωτές, τόσο σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ευκολία χρήσης, όσο και σε ότι αφορά στις επιλογές μεγέθους, χρώματος και σχεδίασης.


Η Olympus έχει κατακτήσει ήδη την πρώτη θέση σε πωλήσεις mirrorless cameras στην Ελλάδα και οι ενέργειες αποσκοπούν στην περαιτέρω ενδυνάμωση του brand στην Ελληνική αγορά. Και οι δύο προσφορές υποστηρίζονται αποκλειστικά από την Intersys και αφορούν σε προϊόντα που διακινήθηκαν από το δίκτυο μεταπωλητών της. Οι ενέργειες επικοινωνούνται με εκτεταμένη προβολή σε ραδιόφωνο, έντυπα μέσα και στα social media.


Για ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 210 95.54.184