Για όλο το Δεκέμβριο, με την αγορά μιας συσκευής LG Smart TV, η LG κάνει δώρο τo εκπληκτικό G Pad 8.3 ή την προηγμένη ηχομπάρα NB2430A.


lg smart tv dwroΦέτος το Δεκέμβριο, η LG Electronics (LG) μοιράζει μοναδικά δώρα σε όλους τους καταναλωτές που θα επιλέξουν συγκεκριμένα μοντέλα από τις τηλεοράσεις LG Smart TV μέσω όλων των δικτύων καταστημάτων στην Ελλάδα.


Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές, οι οποίοι μέχρι το τέλος του χρόνου, θα προχωρήσουν στην αγορά μίας Cinema Screen LG Smart TV από τις σειρές LA667S, LA660S, LA690S και LA691S, θα λάβουν δωρεάν το SoundBar LG NB2430A, μια κομψή ηχομπάρα με τεχνολογία 3D Surround και 2 ηχεία με συνολική ισχύ 160 Watt, προσθέτοντας μια μοναδική διάσταση στην εμπειρία ακρόασης.


Επιπλέον, με την αγορά μιας LG Smart TV από τις σειρές LA860V, LA970V, LA790V και LA740S, η LG κάνει δώρο το εκπληκτικό LG G Pad 8.3, το πρωτοποριακό tablet της LG με τεχνολογία HD IPS με έξυπνο μέγεθος που χωράει ακριβώς σε μια παλάμη, αλλά και σε μία τσέπη! To LG G Pad 8.3, προσφέρει εύκολο κράτημα με το ένα χέρι, ενώ διαθέτει ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 600 1.7GHz για άνετη και γρήγορη αλληλεπίδραση με τη συσκευή, μπαταρία 4.600 mAh, κάμερα 5ΜΡ και λειτουργία QSlide για εύκολο multitasking.


Χάρη στις λειτουργίες LG Cloud και Smart Share των LG Smart TVs, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν την τηλεόραση τους με άλλες φορητές συσκευές εύκολα και γρήγορα, όπως με το LG G Pad 8.3, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν video, μουσική και φωτογραφίες από το tablet στην τηλεόρασή, ή αντίστροφα, να παρακολουθούν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω των φορητών συσκευών.