Το Spotify ανακοινώνει τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που σάρωσαν το 2013 με τους Macklemore & Ryan Lewis να είναι οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες.


spotifyΤο πιο δημοφιλές τραγούδι της χρονιάς ήταν το “Can’t Hold Us” των Macklemore & Ryan Lewis. Το άλμπουμ The Heist, με το οποίο έκαναν το ντεμπούτο τους, ήταν το πιο δημοφιλές παγκοσμίως γι’ αυτό το έτος. Η Rihanna, για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι η πιο δημοφιλής γυναίκα καλλιτέχνης παγκοσμίως.


Σήμερα το Spotify αποκαλύπτει στο Year In Review τα πιο δημοφιλή τραγούδια και καλλιτέχνες του 2013, όπως αυτά προκύπτουν από τις ακροάσεις των 24 εκατομμυρίων χρηστών του Spotify σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του 2013, τη χρονιά κατά την οποία η Miley Cyrus έκανε το twerking παγκόσμιο φαινόμενο και εμάς να αναρωτιόμαστε “What Does The Fox Say?”, περισσότερες από 4,5 δις εκατομμύρια ώρες – περίπου 50,000 έτη γεμάτα μουσική, μεταδόθηκαν στο Spotify.


Το 2013, οι Macklemore & Ryan Lewis ήταν οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Spotify, όπως αντίστοιχα και οι πιο δημοφιλείς άντρες καλλιτέχνες, με το τραγούδι Can’t Hold Us να έχει τις περισσότερες μεταδόσεις της χρονιάς. Το Wake Me Up του Avicii κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ το Thrift Shop των Macklemore & Ryan Lewis βρέθηκε στην τρίτη θέση του top chart. Το Get Lucky, των Daft Punk, έλαβε τις περισσότερες μεταδόσεις σε μία μόνο ημέρα (20 Απριλίου) και βρέθηκε στην τέταρτη θέση.


Το Thrift Shop των Macklemore & Ryan Lewis, ήταν το πιο δημοφιλές τραγούδι των τελευταίων 5 ετών, με παραπάνω από 160 εκατομμύρια μεταδόσεις μέχρι σήμερα. Τα κομμάτια Thrift Shop και Can’t Hold Us, βρίσκονται στο άλμπουμ τους, The Heist, το οποίο είναι το κορυφαίο άλμπουμ παγκοσμίως στο Spotify γι’ αυτό το έτος.


H Rihanna απέδειξε ότ