Τα τέσσερα νέα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών από την Canon είναι ιδανικά για τη σύγχρονη διαχείριση εγγράφων των επιχειρήσεων.

canon_logoΗ Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς μονόχρωμων Α3 συστημάτων πολλαπλών λειτουργιών imageRunner Advance 42xx. Τα τέσσερα νέα μοντέλα A3 συνδυάζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη παραγωγή εγγράφων με τις μοναδικές δυνατότητες της πλατφόρμας imageRunner Advance δεύτερης γενιάς, βοηθώντας τα πολυάσχολα γραφεία σε οργανισμούς κάθε μεγέθους να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζει ο χειρισμός των εγγράφων, οι ροές εργασίας, ο έλεγχος του κόστους και η ασφάλεια των δεδομένων. Σημαντικές δυνατότητες που ήταν παλαιότερα προαιρετικές, παρέχονται πλέον στον βασικό εξοπλισμό, προσφέροντας εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση. Σε αυτές περιλαμβάνονται το βραβευμένο λογισμικό Universal Login Manager (BLI 2013 ‘Winter Pick’ Outstanding Achievement in Innovation ), η εφαρμογή mobile PRINT & SCAN, το Σύστημα Διαχείρισης Πρόσβασης, μορφές αρχείων σάρωσης με δυνατότητα διεξαγωγής αναζητήσεων στο κείμενο που περιέχουν και η λειτουργία ασφαλούς διαγραφής του σκληρού δίσκου.

Εξυπνότεροι τρόποι εργασίας

Από την πρακτική εξατομίκευση και ταυτοποίηση των χρηστών, που περιλαμβάνονται στη στάνταρ διαμόρφωση, έως τις ολοκληρωμένες ροές παραγωγής και διακίνησης εγγράφων, τα συστήματα της σειράς imageRunner Advance απαντούν στις προκλήσεις που θέτει η επεξεργασία εγγράφων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Χάρη στον συνδυασμό της έγχρωμης οθόνης αφής με τις πλατφόρμες εφαρμογών MEAP και MEAP Web της Canon, τα νέα συστήματα συνεργάζονται απρόσκοπτα με τις βραβευμένες εφαρμογές λογισμικού της Canon (BLI 2013 Document Imaging Solutions Line of the Year) και παρέχουν προηγμένες ροές εργασίας για τη διαχείριση της παραγωγής και της σάρωσης εγγράφων. Για παράδειγμα, τα συστήματα imageRunner Advance προσφέρουν στενότερη και ευφυέστερη συνεργασία με το uniFLOW, την κορυφαία στην κατηγορία της πλατφόρμα ενοποιημένης διαχείρισης εργασιών εκτύπωσης και σάρωσης της Canon, επιτρέποντας ολοκληρωμένη διαχείριση και έλεγχο της παραγωγής και της σάρωσης εγγράφων. Με τα συστήματα imageRunner Advance και το uniFLOW μπορούν να δημιουργηθούν ροές εργασιών σάρωσης προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του οργανισμού, με τεχνολογίες οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) και συμπίεσης εγγράφων, για ακόμη μεγαλύτερη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων.

Τα νέα συστήματα imageRunner Advance υποστηρίζουν πρακτικές εργασίας εξ αποστάσεως μέσω φορητών συσκευών, προσφέροντας στους χρήστες μια σειρά απλών λύσεων εκτύπωσης «εν κινήσει», χωρίς την ανάγκη ύπαρξης διακομιστή.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες των οργανισμών –εκτύπωση από συσκευές iOS και Android ή εκτύπωση μέσω της υπηρεσίας Cloud Print του Google– τα συστήματα διευκολύνουν τη διαδικασία παρέχοντας επίσης δυνατότητα σάρωσης και αποθήκευσης απευθείας σε δημοφιλές υπηρεσίες cloud, σε συνδυασμό με προηγμένες λειτουργίες μετατροπής εικόνας σε κείμενο (OCR). Επιπρόσθετα, το uniFLOW προσφέρει στους οργανισμούς μια ασφαλή πλατφόρμα για εκτυπώσεις από κάθε συσκευή.

Προηγμένη ασφάλεια και έλεγχος του κόστους

Η σειρά imageRunner Advance 42xx παρέχει πληθώρα πολυεπίπεδων λειτουργιών ασφάλειας, απαντώντας στις ανησυχίες των οργανισμών για την προστασία των δεδομένων. Το λογισμικό Universal Login Manager της Canon προσφέρει δυνατότητες παραγωγής αναφορών, ελέγχου της πρόσβασης ανά χρήστη και λειτουργία, καθώς και την πλήρη απεικόνιση της συμπεριφοράς και του κόστους που δημιουργούν οι χρήστες. Η εξελιγμένη προαιρετική λειτουργία Πρόληψης Απώλειας Δεδομένων (Data Loss Prevention) προσφέρει στους μεγαλύτερους οργανισμούς και στους υπεύθυνους IT πλήρη και κεντρικό έλεγχο της παραγωγής και σάρωσης εγγράφων για όλες τις μονάδες του «στόλου» συστημάτων εκτύπωσης. Επιπλέον ως στάνταρ παρέχεται πλέον η λειτουργία ασφαλούς διαγραφής του σκληρού δίσκου.

Αποτελεσματική διαχείριση συστήματος

Τα νέα συστήματα, σχεδιασμένα για την υποστήριξη πολυάσχολων γραφείων με μεγάλο φόρτο εργασίας, προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη παραγωγή, σε συνδυασμό με χωρητικότητα χαρτιού που φτάνει τα 4.980 φύλλα. Επιπλέον, η διαχείριση, η παρακολούθηση και η αναδιαμόρφωσή τους μπορεί να γίνεται κεντρικά, διασφαλίζοντας ομοιομορφία διαχείρισης σε όλο το εύρος της σειράς imageRunner Advance. Για ακόμη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, τα νέα συστήματα προσφέρουν προαιρετικές δυνατότητες απομακρυσμένης συντήρησης, όπως διαχείριση & παραγγελία γραφίτη και αναβάθμιση και διάγνωση προβλημάτων από απόσταση, γεγονός το οποίο επιτρέπει στους παρόχους τεχνικών υπηρεσιών να υποστηρίζουν καλύτερα τους οργανισμούς και να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο.

Βασικές προδιαγραφές της σειράς imageRunner Advance 42xx:

• Αποδοτική και αξιόπιστη παραγωγή ασπρόμαυρων εγγράφων με ταχύτητα έως 25/35/45/51 σελ./λεπτό
• Πάνελ με έγχρωμη οθόνη αφής 21,3 εκ., ανάλυσης SVGA, και δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες των τελικών χρηστών
• Χωρητικότητα έως 4.980 φύλλα χαρτιού
• Γρήγορη σάρωση και δυνατότητες απρόσκοπτης ενοποίησης εγγράφων
• Επιλογές αυτόματης τελικής επεξεργασίας εγγράφων και ασφάλειας
• Κορυφαία ενεργειακή απόδοση