Η Sharp ανακοινώνει 4 νέα μοντέλα MFP, τα MX-4140N, MX-4141N, MX-5140N και MX-5141N που ανήκουν στη σειρά Virgo II.


sharp logo4 νέα MFP έρχονται να προστεθούν στην γκάμα της SHARP, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά ικανά να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Ενσωματώνοντας επιλογές συνδεσιμότητας και λειτουργίας σε περιβάλλον cloud, ουσιαστικά μεταμορφώνουν τα πολυμηχανήματα, από μηχανές παραγωγής εγγράφων, σε ολοκληρωμένα κέντρα δικτύωσης ενός σύγχρονου γραφείου.


Τα νέα MX-4140N, MX-4141N, MX-5140N και MX-5141N αντικαθιστούν τη σειρά Virgo και συμπληρώνουν τις σειρές Aries II και Polaris, προσφέροντας ταχύτατη εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση, μαζί με μία πληθώρα αναβαθμίσεων, όπως:
• Νέα οθόνη 10.1 ιντσών, τύπου multi-touch με πολλαπλές δυνατότητες παραμετροποίησης
• Αναβαθμισμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320GB με standard encryption και λειτουργία NAS
• Αυξημένη μέγιστη χωρητικότητα που φτάνει τα 6,600 φύλλα
• Standard δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (Wi-Fi)
• Standard υποστήριξη PCL6 και Adobe PS3
• Υποστήριξη χαρτιού έως και 300 gr/m2
• Μεγαλύτερη διάρκεια αναλωσίμων για ακόμα χαμηλότερο κόστος αντιγράφου
• Open System Architecture για υποστήριξη 3rd


Τη διαχείριση όλων των πληροφοριών απευθείας από τα MFP καθιστά δυνατή η μεγάλη και εύχρηστη οθόνη, με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για κάποιο έλεγχο της τελευταίας στιγμής, είτε για προβολή e-mail με attachment, μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε απευθείας από το πολυμηχάνημα. Τα αρχεία και οι εφαρμογές μας μπορούν να είναι πάντοτε μαζί μας, ακόμα και αν ο υπολογιστής μας δεν είναι! Παράλληλα με την
ίδια ευκολία μπορούμε να διαχειριστούμε αρχεία από φορητές συσκευές, όπως smartphone και tablet, οι οποίες επικοινωνούν με τα MFP ασύρματα μέσω Wi-Fi.


Οι παραπάνω λειτουργίες συμπληρώνονται από μία μεγάλη γκάμα λύσεων τελικής επεξεργασίας και ασφάλειας εγγράφων, με δυνατότητες ταυτοποίησης χρήστη, κωδικοποίησης και αυτόματης διαγραφής δεδομένων που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο της συσκευής.


Έμφαση, τέλος, έχει δοθεί στο κομμάτι του σχεδιασμού, με γνώμονα τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε ολόκληρη την γκάμα των MFP της Sharp.


Τα πολυμηχανήματα της Sharp διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη CPI.