Η SARMED, πρωτοπόρος 3PL πάροχος στην ελληνική αγορά, συνεργάζεται με τη Retail@Link για την ηλεκτρονική διακίνηση & αρχειοθέτηση των παραστατικών της.


RETAIL_LINKΗ SARMED (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Α.Ε.), πρωτοπόρος επιχείρηση στον κλάδο των Third Party Logistics (3PL), επιλέγει τη λύση R@L e-invoicing BizDoc Enterprise Edition (R@L BizDocEE) της Retail@Link, για τη σταδιακή αποϋλοποίηση του συνόλου των παραστατικών που διακινεί και αρχειοθετεί.


Στα πλαίσια της προοδευτικής στρατηγικής της Sarmed για τεχνολογική υπεροχή, η εταιρεία επέλεξε τις προηγμένες λύσεις της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) για την αξιόπιστη, τάχιστη και αποτελεσματική μετάβαση από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο.


Μέσα από τις λύσεις της Retail@Link, η Sarmed έχει τη δυνατότητα:
– Να μειώσει το κόστος διακίνησης παραστατικών της αρχικά για τα αξιακά τιμολόγιά της & με προοπτική για περαιτέρω αποϋλοποίηση στα Δελτία Αποστολής το ερχόμενο διάστημα (1/1/2014).
– Να αρχειοθετεί ηλεκτρονικά το σύνολο των εξερχόμενων παραστατικών της, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης φυσικών αποθηκευτικών χώρων και υλικών με αναμενόμενη μείωση της τάξης του 1,5 €/ παραστατικό.
– Να αξιοποιήσει την προσωρινά (για το 2013) επιβεβλημένη φορολογική υποχρέωση χρήσης Φορολογικών Μηχανισμών προς όφελός της, βελτιώνοντας και επιταχύνοντας τις διαδικασίες τιμολόγησής της.
– Να εξασφαλίσει τη νόμιμη, ασφαλή και άμεση παράδοση των παραστατικών της και να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα σε ευθυγράμμιση με την πράσινη πολιτική της.


Όπως δηλώνει ο κος. Δ. Κυμπιζής, Operations & Quality Manager της SARMED “Η χρήση νέων & αποτελεσματικών εργαλείων τεχνολογίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όραμα και τη στρατηγική της Sarmed. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με τη Retail@Link έχει να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στην ενίσχυση των λειτουργιών μας τόσο σήμερα όσο και με στο μέλλον.”