Η συνεργασία των δύο εταιρειών προσφέρει λύση βασισμένη σε Ethernet για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, που επιταχύνει τις εφαρμογές αυτόματων συναλλαγών.

ciscoΗ Cisco ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τη NYSE Technologies για την ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης λύσης messaging, βασισμένης σε Ethernet, για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, η οποία επιταχύνει τα υπολογιστικά περιβάλλοντα που ενσωματώνουν εφαρμογές αυτόματων συναλλαγών και βελτιώνει την απόδοσή τους. Η λύση υποστηρίζει το όραμα της Cisco® Data Center 3.0, για να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν data center επόμενης γενιάς που υποστηρίζουν τους επιχειρησιακούς τους στόχους.
Η λύση που δοκιμάστηκε από τη Cisco συνδυάζει το υψηλής απόδοσης middleware Data Fabric της NYSE Technologies, 10GbE Network Interface Cards με δυνατότητα NetEffect Remote Direct Memory Access (RDMA) από την Intel®, Cisco Nexus 5000 Series switches και Cisco RDMA Accelerated Buffers (RAB) drivers για να δώσει ώθηση στην υποδομή διαχείρισης δεδομένων, χωρίς οι πελάτες να χρειάζονται να υλοποιούν νέες τεχνολογίες διακίνησης και χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν τις εφαρμογές τους.
Η λύση αυτή βοηθάει τους πελάτες να δημιουργήσουν υποδομές δεδομένων σχεδιασμένες για να διαχειρίζονται τα αυξανόμενα ποσοστά μηνυμάτων, ενώ μειώνει τον χρόνο αναμονής κατά την παράδοση και την καθυστέρηση στην επικοινωνία μεταξύ κόμβων στον server. Το αποτέλεσμα είναι μία πιο ακριβής άποψη για την κατάσταση, συν υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας κατά την ολοκλήρωση των συναλλαγών.
Οι δοκιμές της Cisco για τη συγκεκριμένη λύση, οι οποίες έγιναν στο Data Fabric της NYSE Technologies, στα Cisco RAB, Cisco Nexus 5000 και NetEffect NICs της Intel, παρουσίασαν πάνω από 1 εκατομμύριο μηνύματα ανά δευτερόλεπτο και χρόνο αναμονής χιλιοστών του δευτερολέπτου, σε επίπεδο εφαρμογής. Η καθυστέρηση κατά την αναμονή είναι ένα χιλιοστό του μέσου χρόνου αναμονής.
Πρόκειται για μία λύση υψηλής χωρητικότητας και μικρού χρόνου αναμονής που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διαχειρίζεται προβλήματα στη διακίνηση και μπορεί να προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που είναι απαραίτητο για την υπέρβαση στον κλάδο των κεφαλαιαγορών.