Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι ετήσιες συναντήσεις του δικτύου συνεργατών της SingularLogic, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με θέμα “Time for a new view of business”.


singular-logicΑνακοινώσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών, διαδραστικές παρουσιάσεις νέων εφαρμογών, τρόποι αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, νέες συνεργασίες, παροχές προς τους συμβεβλημένους πελάτες της εταιρείας ήταν μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν.


Αναλυτικότερα στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τεχνολογικές λύσεις της SingularLogic, που αναβαθμίζουν τον τρόπο δουλειάς των πελατών της, συνάδουν με τις ανάγκες του σήμερα και του αύριο, ενώ διασφαλίζουν αυξημένη παραγωγικότητα με λιγότερο κόστος και μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όπως:
– Η νέα υπηρεσία myGalaxy view, που προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες της SingularLogic, με ενεργό Συμβόλαιο νέων εκδόσεων και αφορά όλες τις εμπορικές εφαρμογές της εταιρείας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να έχουν πρόσβαση μέσω internet, όπου και αν βρίσκονται στα επιχειρηματικά δεδομένα της επιχείρησής τους με απεικόνισή αυτών σε έτοιμες εκτυπώσεις, γραφήματα και χάρτες.
– Νέες mobile λύσεις (moRE) για Smartphones & Tablets που διασυνδέονται με τις επιτυχημένες εμπορικές και ERP εφαρμογές SingularLogic Control, Eurofasma Next, Manager Next, Omega, Enterprise και Galaxy. Οι λύσεις αυτές που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Vodafone, στη βασική λειτουργικότητα ( περιλαμβάνει καταχώριση παραγγελιών και ενεργειών, εικόνα πελάτη, εικόνα ειδών, εκτυπώσεις, γραφήματα, χάρτες κ.α.), διατίθενται δωρεάν σε όλους τους πελάτες με ενεργό συμβόλαιο νέων εκδόσεων.
– Νέες εκδόσεις του Galaxy, τη ναυαρχίδα εφαρμογών της SingularLogic που περιλαμβάνουν εξελιγμένα εργαλεία για την εύκολη μετάβαση (Galaxy upgrade & Galaxy F.A.S.T.), με άμεση μεταφορά δεδομένων από παλαιότερες εφαρμογές της SingularLogic σε νέες και άμεση έναρξη λειτουργίας, πρόσβαση μέσω Cloud (Galaxy on Cloud), σύνδεση με το βραβευμένο λογισμικό λιανικής ARTius High Street και το νέο module μισθοδοσίας, Galaxy Payroll.
– Δραστική αναβάθμιση του συμβολαίου νέων εκδόσεων, που εκτός από την πλήρη κάλυψη των ραγδαίων φορολογιστικών εξελίξεων, προσφέρει επίσης και σειρά δωρεάν παροχών, όπως το myGalaxy view και τη βασική έκδοση του moRE.


Την εκδήλωση στήριξαν χορηγικά οι εταιρείες Lenovo και Bizerba, οι οποίες μέσα από τις συνεργασίες που έχουν αναπτύξει με τη SingularLogic, δημιουργούν επιπρόσθετες ευκαιρίες εσόδων στο δίκτυο συνεργατών της.