Για δεύτερη φορά φέτος, ο ΣΕΚΕΕ διοργανώνει την Ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress, με πάνω από 70.000 επισκέπτες από 220 χώρες.


sekeeΟι ευκαιρίες για δικτύωση και προβολή στο παγκόσμιο κοινό είναι τεράστιες και κάθε χρόνο πάνω από 1700 εκθέτες έρχονται εδώ για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.


Η Ελλάδα δε λείπει από αυτό το γεγονός και από πέρσι έχει εθνική παρουσία με δικό της περίπτερο. Φέτος, έχοντας την περσινή εμπειρία και ανεβάζοντας τον πήχη αρκετά ψηλότερα φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει με αξιώσεις όχι μόνο τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά όλη την κοινότητα του mobile.


Γι’ αυτό το λόγο καλεί τις εταιρίες του κλάδου, τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα αλλά και την StartUp κοινότητα υποστηρίζοντας την με όποιον τρόπο μπορεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα συμμετοχής επισκεφθείτε το site της αποστολής: mwc.hamac.gr και ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες ενέργειες από το παρακάτω video:



Το κόστος συμμετοχής είναι αρκετά προσιτό και δεδομένης της σημασίας της εκδήλωσης, θα σας προτρέπαμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το ΣΕΚΕΕ.