Το Papaki.gr λανσάρει μία νέα ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει το Hosting με την πλατφόρμα του WordPress, η οποία παρέχεται Δωρεάν, αλλά και σε premium εκδόσεις.


smart wordpress hostingΤο ξεκίνημα ενός WordPress site από το μηδέν, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρονοβόρο και δύσκολο, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και επικίνδυνο. Οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν ότι το να δημιουργήσεις και να συντηρήσεις το δικό σου WordPress site έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, όπως η κατανόηση και γνώση εφαρμογής δεκάδων ρυθμίσεων και εγκατάσταση αξιόπιστων plugins, ώστε το site να είναι ασφαλές, γρήγορο και λειτουργικό.


Το Smart WordPress Hosting του Papaki.gr έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη, με την άμεση ενεργοποίηση και την αυτόματη εγκατάσταση του WordPress μέσα σε 1 λεπτό, αλλά κυρίως λόγω της βελτιστοποίησης που παρέχει ως προς την ασφάλεια, το SEO και την ταχύτητα, δίνει σε κάθε χρήστη της υπηρεσίας – είτε πρόκειται για αρχάριο, είτε για πιο έμπειρο – τη δυνατότητα να συγκεντρωθεί σε αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα: να δημιουργεί περιεχόμενο για το site ή το blog του. Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχεται με συνεχή παρακολούθηση και εγκατάσταση όλων των αναβαθμίσεων του WordPress, των plugins και των themes, προκειμένου το wordpress site σας να είναι πάντα ασφαλές και εξελιγμένο.


Το Smart WordPress Hosting του Papaki.gr έρχεται σε τρία πακέτα για να καλύψει κάθε ανάγκη: το Standard που είναι και το Δωρεάν πακέτο, το Power στο οποίο έχετε πλήρη ελευθερία στα themes, plugins και ρυθμίσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε και το Enterprise για websites με πολύ αυξημένες απαιτήσεις σε πόρους.


Ξεκινήστε κι εσείς δωρεάν το WordPress site σας μέσα σε 1 λεπτό, ή μάθετε περισσότερα για τα πακέτα WordPress.