Την Αθήνα επέλεξε η Deutsche Telekom για τη διοργάνωση της τακτικής συνάντησης κορυφής των εταιρειών που ανήκουν στον Όμιλο της DT στην Ευρώπη.


deutsche_telecomΔιακόσια υψηλόβαθμα στελέχη από δεκατρείς χώρες βρέθηκαν, την εβδομάδα που πέρασε, για δύο μέρες στην Αθήνα για τις εργασίες της καθιερωμένης συνάντησης που περιλαμβάνει ενημερώσεις για την πορεία των επιμέρους εταιρειών και του κλάδου, σχεδιασμό για το μέλλον καθώς και «εργαστήρια» για εξειδικευμένα θέματα (από εμπορικά μέχρι χρηματοοικονομικά).


Οι επικεφαλής των εταιρειών-μελών της DT στην Ευρώπη, στο περιθώριο της συνάντησης, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης για το οποίο επεφύλαξαν επαινετικά σχόλια. Η Deutsche Telekom δραστηριοποιείται και εκτός Γερμανίας στην Ευρώπη, έχοντας εκτεταμένη παρουσία σε εταιρείες σταθερής ή και κινητής σε Ελλάδα, Αλβανία, Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, FYROM, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία και Σλοβακία, καθώς και στη Μεγάλη Βρετανία συμμετέχοντας από κοινού με την Orange στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΕΕ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα επιλέγεται από την Deutsche Telekom ως προορισμός για επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια τα τελευταία χρόνια. Την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε επίσης στην Αθήνα και συνάντηση εργασίας στελεχών Εταιρικής Υπευθυνότητας της Deutsche Telekom, ενώ στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες ενέργειες όπως το συνέδριο πωλήσεων στο Costa Navarino και το συνέδριο Νομικών όλου του Ομίλου της Deutsche Telekom.


Η επιλογή της Αθήνας και της Ελλάδας για τη διεξαγωγή μεγάλων εκδηλώσεων, όπως η συγκεκριμένη, αποτελεί ευκαιρία προβολής για τις πόλεις που τις φιλοξενούν και τη χώρα και είναι προς όφελος της οικονομίας, καθώς υποστηρίζεται ο συνεδριακός τουρισμός σε εποχές κρίσης.