Οι καλύτεροι επαγγελματίες gamers του κόσμου θα διαγωνιστούν στο pro tournament StarCraft II, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 23 και 24 Νοεμβρίου.


red bull battle groundsΚατά τη διάρκεια των πρώτων Red Bull Battle Grounds στη Νέα Υόρκη, στις 23 και 24 Νοεμβρίου, οκτώ επαγγελματίες gamers θα διαγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσεως στο πολυβραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής της Blizzard, StarCraft® II.


Ο νικητής θα φύγει έχοντας κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και 50,000 $. Οι διαγωνιζόμενοι είναι, οι θρυλικοί Κορεάτες επαγγελματίες και νικητές του Red Bull Battle Grounds 2012, ο Jang Min ‘MC’ Chul (@sk_mc) και ο αθλητής της Red Bull, Ji Sung “Bomber” Choi (@Startale_Bomber), ο φετινός πρωταθλητής Myeong Hwan “Golden” Jo (@ST_Golden), νικητής του Red Bull Training Grounds Santa Monica και ο νικητής του Red Bull Training Grounds Orlando, Jens “Snute” Aasgaard (@LiquidSnute). Ο star όμως της βραδιάς θα είναι ο 20χρονος Kim “sOs” Yoo Jin, ο οποίος πρόσφατα εξασφάλισε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο στα World Champion Series, το αντίστοιχο “SuperBowl” του StarCraft® II.


Το line-up ολοκληρώνεται με την Βόρειοαμερικανίδα ηρωίδα, Sasha “Scarlett” Hostyn, τον Won “PartinG” Lee και τον Κορεάτη Ko “HyuN”, που επικράτησαν ανάμεσα σε 750 επίλεκτους παίκτες στα online προκριματικά. Η ομάδα των σχολιαστών του Red Bull Battle Grounds στη Nέα Υόρκη, περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα της σκηνής, όπως τους Sean “Day

[9]” Plott, Marcus “djWHEAT” Graham, Ben “MrBitter” Nichol, και τον Βρετανό κριτή John “TotalBiscuit” Bain. Όλοι αυτοί θα κρατούν παρέα σε όσους θα παρευρίσκονται εκεί, αλλά και σε όσους θα το παρακολουθήσουν ζωντανά εδώ http://win.gs/17MLyNy.