Η έγχρωμη σειρά Sharp ΜΧ-2600Ν/ΜΧ-3100Ν απέσπασε τη διάκριση “Outstanding Achievement Award” από διεθνή οργανισμό αξιολόγησης μηχανών γραφείου.

sharp-outstanding-achievement-sealH Sharp για ακόμη μια φορά κατάφερε να αποσπάσει μια σειρά σημαντικών διακρίσεων από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό αξιολόγησης μηχανών γραφείου, BLI (Buyers Laboratory, Inc). Η πρώτη διάκριση αφορά στο πρωτοποριακό και σύγχρονο σχεδιασμό καθώς και στις υψηλές επιδόσεις της νέας έγχρωμης σειράς πολυμηχανημάτων ΜΧ-2600Ν και ΜΧ-3100Ν. Το εν λόγω βραβείο, ‘Outstanding Achievement Award’, έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη συλλογή διακρίσεων που έχει κερδίσει η SHARP στα πολλά χρόνια της παρουσία της στην αγορά μηχανών γραφείου.
Εκτός από το ήδη βραβευμένα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων της SHARP, όπως η εξαιρετική λειτουργικότητα της εφαρμογής της σάρωσης (scanning functionality) και του λογισμικού προγράμματος, Sharpdesk™, που τη συνοδεύει, ο οργανισμός BLI συμπεριέλαβε μια σειρά νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών κατά τη φάση αξιολόγησης και τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην λήψη της τελικής απόφασης. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το πρώτο αποσπώμενο πληκτρολόγιο QWERTY που διαθέτουν τα νέα MX-2600N και ΜΧ-3100Ν.
‘’Το πληκτρολόγιο της SHARP αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των πολυμηχανημάτων σε επίπεδο χρηστικότητας και αλληλοεπίδρασης’’ αναφέρει ο George Mikolay, υπεύθυνος αξιολογήσεων της ΒLI.
To αποσπώμενο πληκτρολόγιο απομακρυσμένης διαχείρισης (Remote Front Panel Utility) προσφέρει σημαντική βοήθεια στους διαχειριστές καθώς τους επιτρέπει να ελέγχουν το πάνελ χειρισμού του μηχανήματος από το προσωπικό τους υπολογιστή.