Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Oktabit ΑΕ με την εταιρία TP-LINK με αντικείμενο τη διανομή & προώθηση των δικτυακών της λύσεων στην ελληνική αγορά.


oktabit-logoΗ TP-LINK κατασκευάζει και προσφέρει μεγάλη γκάμα δικτυακών προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών δικτύωσης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και οικιακών χρηστών.


«Στόχος της νέας συνεργασίας είναι η εξάπλωση του δικτύου διάθεσης των προϊόντων της TP-LINK στους συνεργάτες της Oktabit και η ενίσχυση της προϊοντικής γκάμας με περισσότερα επώνυμα προϊόντα. Πρόθεσή μας είναι να αξιοποιούμε συνεχώς την πολύχρονη εμπειρία στη διανομή επώνυμων λύσεων και να προσφέρουμε ευκαιρίες στους συνεργάτες μας να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και τον κύκλο εργασιών τους» τόνισε κα Κωνσταντίνα Τσαούση , Εμπορική Διευθύντρια της Οktabit.


«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την έναρξη της συνεργασίας με την Οktabit που αποτελεί έναν αξιόπιστο και ισχυρό διανομέα. Η γνώση των δικτυακών προϊόντων και η εμπειρία των product managers και των πωλητών της Oktabit αποτελούν σημαντικά θεμέλια ενίσχυσης της θέσης της TP -LINK στην ελληνική αγορά. Είμαστε δε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την πορεία της TP-LINK στην ελληνική αγορά, μια και η εταιρία μας πρωταγωνιστεί στην κορυφή της αγοράς των δικτυακών προϊόντων πετυχαίνοντας σημαντική αύξηση πωλήσεων την τελευταία τριετία» δήλωσαν οι κκ. Nicholas Jiang, TP-LINK Country Manager & Πέτρος Κούτρας, TP-LINK Channel Sales Manager για την Ελλάδα.