Ο Εκδοτικός Οίκος «Διόπτρα» αποφάσισε την υιοθέτηση του Office 365 προκειμένου να αναβαθμίσει τις λειτουργίες και να βελτιώσει τον τρόπο επικοινωνίας του.


office-365Η εταιρεία χρειαζόταν μια χαμηλού κόστους λύση αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών γραφείου και διαχείρισης της αλληλογραφίας με υψηλά επίπεδα ασφαλείας βασισμένη στο cloud, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από παντού.


Τα οφέλη που έχουν διαπιστώσει οι Εκδόσεις Διόπτρα από τους δύο πρώτους μήνες εγκατάστασης και χρήσης του Office 365 είναι ιδιαίτερα σημαντικά, όπως δηλαδή η ασφάλεια στην επικοινωνία και η αναβαθμισμένη λειτουργικότητα για τους χρήστες. Ταυτόχρονα, καθώς η λύση δεν απαιτεί εγκατάσταση στα γραφεία της εταιρείας, αποτέλεσε μια πολύ συμφέρουσα επιλογή χωρίς επιπλέον κόστη εγκατάστασης, αναβαθμίσεων και υποστήριξης και έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακόμα και από τις κινητές συσκευές τους. Με τη δυνατότητα αυτή, η επικοινωνία των εργαζομένων έγινε αποδοτικότερη και αμεσότερη. Η δυνατότητα χρήσης κοινών αρχείων, ημερολόγιων και επαφών, είναι στοιχεία που συντελούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, καθότι οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους σε πολύ λιγότερο χρόνο και χωρίς να διατρέχουν κινδύνους ασφαλείας ή απώλειας δεδομένων.


Ο κύριος Ανδρέας Μπακουλόπουλος, Υπεύθυνος Μηχανογράφησης των εκδόσεων Διόπτρα δήλωσε σχετικά: «Με τη χρήση της τεχνολογίας Office 365 νιώθουμε ασφάλεια & σιγουριά στην επικοινωνία μεταξύ των πελατών μας. Oι κίνδυνοι απώλειας δεδομένων, πλέον, έχουν ελαχιστοποιηθεί. Η εταιρεία μας, στο άμεσο μέλλον, θα προχωρήσει στην αξιοποίηση επιπρόσθετων λειτουργιών του Office 365 & Azure».


«Οι Cloud λύσεις Microsoft Office365 έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τις λειτουργικές ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου σύγχρονα εργαλεία στην πιο συμφέρουσα πρόταση, με απώτερο σκοπό πάντα τη αύξηση παραγωγικότητας όλων των εμπορικών ή μη οργανισμών», δήλωσε ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων και Συνεργατών της Microsoft.