Καθήκοντα Commercial Director στη Skroutz Α.Ε. αναλαμβάνει η Γιώτα Τζαβάρα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων και της διαφήμισης.


Yiota_Tzavara_Commercial_Director_Skroutz_S.A.Η Γιώτα Τζαβάρα εντάσσεται στην ομάδα του Skroutz στο πλαίσιο διεύρυνσης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας με στόχο την ενίσχυση του τμήματος πωλήσεων.


Ειδικότερα, η Γιώτα Τζαβάρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών της Skroutz Α.Ε., στην υποστήριξη της εξυπηρέτησης πελατών και στην ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τους εμπορικούς συνεργάτες.


Ο κύριος Γιώργος Αυγουστίδης, CFO & Συνιδρυτής της Skroutz Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε υπερήφανοι που το Skroutz συνεχίζει την ανοδική του πορεία, με την ομάδα να μεγαλώνει σταθερά τα τελευταία χρόνια. Καλωσορίζουμε τη Γιώτα στο Skroutz και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές ανάπτυξης και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά μας, χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της».


Η Γιώτα Τζαβάρα μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Client Service Director στην Reprise Media, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εταιρείες Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Out of the Box, Communication Effect και Ogilvy One.