Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι συνεργάτες της Atcom θα μπορούν να προσφέρουν λύσεις PayPal στους πελάτες τους και να τις χρησιμοποιούν σε προνομιακές τιμές.


AtcomΗ PayPal, η κορυφαία εταιρεία online πληρωμών παγκοσμίως, υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με την Atcom, το κορυφαίο Web Agency στην Ελλάδα, με σκοπό την ενσωμάτωση του Paypal στο πολυβραβευμένο προϊόν της, Netvolution WCMS.


Με αυτήν τη συμφωνία, η Atcom θα ενσωματώσει στην πλατφόρμα της την λύση της PayPal, με σκοπό να προωθήσει την συγκεκριμένη online και mobile μέθοδο πληρωμής στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μειώσουν τις αμοιβές συναλλαγής και να αυξήσουν το conversion rate, προσφέροντας τη δημοφιλή και ασφαλή λύσης της PayPal.


Η συνεργασία αυτή θα συμβάλει επίσης στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος αυξάνεται σημαντικά στην Ελλάδα, παρά το σημερινό δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.


Τόσο η PayPal όσο και η Atcom επικεντρώνονται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία για μια απλή και εύκολη αγοραστική εμπειρία μέσω των mobile συσκευών.


Δεδομένων των σημερινών καταναλωτικών τάσεων, η PayPal λανσάρισε το φθινόπωρο την νέα mobile εφαρμογή, που επιτρέπει στους χρήστες των smartphones και των tablets να κάνουν τις αγορές τους με απλά βήματα και μέσω μιας γρήγορης διαδικασίας.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Atcom, κ. Κώστας Θεοτοκάς, δήλωσε: «Αυτή η στρατηγική συνεργασία προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα στους πελάτες μας, που μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την λύση της PayPal αφού πλέον ενσωματώνεται στην πλατφόρμα μας, το Netvolution WCMS και μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Χάρη σε αυτήν τη συμφωνία, πάνω από τετρακόσες επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Atcom μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια νέα επιλογή πληρωμής -ασφαλή, γρήγορη και εύκολη- ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική τους δραστηριότητα».


Η επικεφαλής της επιχειρηματικής ανάπτυξης για την PayPal στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη Ganna Yevtushenko, πρόσθεσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας στην Ελλάδα με την ATCOM, το νούμερο ένα Web Agency στην ελληνική αγορά . Πιστεύουμε ότι η καινοτομία οδηγεί σε επιτυχία, ειδικά όσον αφορά τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως να συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η ATCOM που έχει στόχο την πολλαπλή κάλυψη των απαιτήσεων ων πελατών της, προσφέροντας συνεχώς νέες και καινοτόμες υπηρεσίες. Με 135 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες σε 193 αγορές, η PayPal δίνει στους επιχειρηματίες μια μοναδική ευκαιρία για την αναζήτηση νέων καταναλωτών στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο».


Οι συνεργάτες της Atcom θα μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές της PayPal από το τέλος Νοεμβρίου.