Η HP ανακοινώνει οργανωτικές αλλαγές στην ηγετική της ομάδα για την περιοχή Μέσης Ανατολής, Μεσογείου και Αφρικής (ΜΕΜΑ), οι οποίες τίθενται άμεσα σε ισχύ.


hp logo 2010Σε αυτό το πλαίσιο, ο Στέφανος Γιουρέλης αναλαμβάνει επικεφαλής του Enterprise Group και Managing Director της HP για την Ελλάδα και την Αφρική. Ταυτόχρονα, ο Πυθαγόρας Παπαδημητρίου αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα SMB Sales για την περιοχή ΜΕΜΑ, με εστίαση στις λύσεις HP Networking. Στόχος των οργανωτικών αλλαγών είναι η περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής πορείας της HP τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στην ευρύτερη περιοχή MEMA, καθώς και η αξιοποίηση των ευκαιριών που αυτές παρουσιάζουν.


«Η Ελλάδα και η Αφρική αποτελούν σημαντικές αγορές για την HP. Με αυτές τις οργανωτικές αλλαγές, διασφαλίζουμε ότι διαθέτουμε μια ισχυρή ομάδα που θα αναλάβει να υλοποιήσει τη στρατηγική μας και να αξιοποιήσει τη δυναμική που έχουμε αναπτύξει σε αυτές τις περιοχές, υπό την καθοδήγηση του Στέφανου Γιουρέλη», δήλωσε ο Ernest Sales, Vice President του Enterprise Group της HP για την περιοχή MEMA.


«Στην HP αναζητούμε πάντα τις κινήσεις που βελτιστοποιούν τις δομές μας και μας επιτρέπουν να είμαστε πιο αποδοτικοί. Οι αλλαγές που υλοποιούμε στοχεύουν στην επέκταση της ηγετικής μας θέση στις αγορές της περιοχής MEMA. Από την πλευρά μου, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην HP Hellas, σε μια περίοδο μάλιστα που η Ελλάδα έχει σημαντική θέση στα παγκόσμια πλάνα της HP», τόνισε ο Στέφανος Γιουρέλης. «Παράλληλα, εκ μέρους όλων των ανθρώπων της HP Hellas, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πυθαγόρα Παπαδημητρίου για όσα προσέφερε στην εταιρεία το προηγούμενο διάστημα και να τονίσω τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχημένη της πορεία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο», συμπλήρωσε ο κύριος Γιουρέλης.