Από 29 Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου οι εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων μετατρέπονται στον μεγαλύτερο gaming προορισμό.


gaming-festival 2013Για πρώτη φορά στην Ελλάδα , και λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στα καταστήματα λιανικής, το Playstation 4 θα είναι διαθέσιμο προς δοκιμή στους επισκέπτες ,εγκαινιάζοντας την επόμενη γενιά μηχανημάτων οικιακής ψηφιακής ψυχαγωγίας , στο απόλυτο pre launch event!


Current και Next Gen Console gaming, PC gaming , handheld consoles, gaming hardware καθώς και όλα τα τελευταία releases θα δώσουν το παρών στο 2ο Gaming Festival. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξαχθούν tournaments σε πολύ δημοφιλείς τίτλους όπως FIFA 14 , NBA 2K 14, League of Legends , Starcraft 2 , Hearth Stone καθώς και fighting games με έπαθλο μετρητά αλλά και games. Επίσης , περισσότερα από 100 games για όλα τα formats θα μοιραστούν στους επισκέπτες μέσω κληρώσεων που θα πραγματοποιούνται με βάση τον αριθμό εισιτηρίου. Οι λάτρεις των driving simulators θα έχουν την τιμητική τους ,τόσο με την παρουσία του Gran Turismo 6 , αλλά και με driving contest στο F1 2013!


Οι τελικοί των tournaments θα διεξαχθούν on stage , και θα προβάλλονται στην γιγαντοοθόνη με live σχολιασμό!


Τα racing seats της Redbull, τα live DJ sets , οι on site gaming διαγωνισμοί και το εντυπωσιακό cosplay απλά συμπληρώνουν την απόλυτη εμπειρία που θα βιώσετε στο 2ο Gaming Festival!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας www.gamingfestival.gr