Την online καμπάνια του 4ου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Prison Break, που προβάλλεται στη nova, υλοποίησε η ομάδα interactive marketing της Forthnet.

forthnetΜε τίτλο «Η εκδίκησή τους, τώρα αρχίζει», η ενέργεια στηρίζεται απολύτως στην πλοκή της σειράς και καλεί τους χρήστες να «ενώσουν πάλι την ομάδα» των πρωταγωνιστών! Με την υλοποίηση της online καμπάνιας για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Prison Break, εγκαινιάστηκε η συνεργασία της ομάδας interactive marketing της Forthnet με την ομάδα marketing της nova.

Η ενέργεια έχει τίτλο «Η εκδίκησή τους, τώρα αρχίζει» και στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την προβολή του νέου κύκλου επεισοδίων (4ος κύκλος) στο κανάλι novacinema3. Θέλοντας να προσφέρει ολοκληρωμένη επικοινωνία, η ομάδα interactive marketing της Forthnet συνδύασε δημιουργικά mobile και web και έτσι σχεδιάστηκαν expandable banners, ειδικό microsite www.governmentcompany.gr, ένα παιχνίδι επίλυσης γρίφων, καθώς και μηχανισμοί sms επικοινωνίας και viral με εναλλακτικό σενάριο.

Επί της ουσίας, κάθε χρήστης μέσω των ενημερωτικών banners οδηγείται στο www.governmentcompany.gr, όπου και συναντά τους πρωταγωνιστές της σειράς. Τα δύο αδέρφια, Michael & Lincoln, ζητούν τη βοήθεια του χρήστη, ο οποίος πρέπει να επιλύσει μια σειρά γρίφων. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνει μέρος και σε διαγωνισμό που θα αναδείξει 5 τυχερούς, οι οποίοι και θα κερδίσουν αποκωδικοποιητή & πλήρη εξοπλισμό PVR της nova.

Βέβαια, οι χρήστες μπορούσαν να λάβουν μέρος και σε SMS διαγωνισμό διεκδικώντας επιπλέον δώρα με την υπογραφή του Prison Break.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι η ομάδα interactive marketing της Forthnet ανέλαβε 100% την ενέργεια και έτσι κάλυψε το σχεδιασμό, την υλοποίηση, τη διαχείριση, αλλά και το media planning & buying.