Η Panasonic ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο φετινό Home and Taste 2013 που θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 30 Νοεμβρίου, στο Golden Hall στο Μαρούσι.


panasonic_logoΣτο ισόγειο του γνωστού εμπορικού κέντρου, οι φίλοι της Panasonic μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τις νέες σειρές τηλεοράσεων Plasma της Panasonic αλλά και να διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας ή παίζοντας με το ολοκαίνουργιο Touch Pen.


To ηλεκτρονικό στυλό (Touch Pen), φετινή καινοτομία της Panasonic, είναι συμβατό μόνο με τηλεοράσεις plasma, και μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με πολλούς τρόπους με την τηλεόρασή μας.


Φέρνοντας το στυλό σε επαφή με το γυαλί της οθόνης plasma, και σύροντάς το στην επιφάνειά του, μπορούμε να ζωγραφίσουμε στον κενό «καμβά» (οθόνη της TV), να γεμίσουμε με χρώμα και μάλιστα με διαφορετικά είδη και μεγέθη γραμμών και διαφορετικά χρώματα, όπως θα κάναμε σε ένα υπολογιστή (Paint) ή σε κάποιο παιδικό παιχνίδι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορούμε να γράψουμε και να ζωγραφίσουμε ακόμα και πάνω σε φωτογραφίες που μόλις τραβήξαμε, ή που έχουμε στο αρχείο μας και τις παίζουμε μέσα από τον Media player (με κάρτα SD ή USB stick) στην τηλεόρασή μας.


To αποτέλεσμα της «ζωγραφικής τέχνης» μας, ή της αστείας επέμβασής μας πάνω στις φωτογραφίες, μπορούμε να το αποθηκεύσουμε ξανά στο αποθηκευτικό μέσο της τηλεόρασης (SD/USB) ή ακόμα και να το στείλουμε αλλά και να το αποθηκεύσουμε σε μία έξυπνη συσκευή (smartphone/tablet) μέσω του ανάλογου προγράμματος της Panasonic (VIERA Remote App 2). Έτσι μπορούμε να διασκεδάσουμε με τις δημιουργίες μας και να τις μοιραστούμε με τους φίλους μας. Υπάρχει η δυνατότητα να ζωγραφίσουμε ακόμα και σε κινούμενη εικόνα (βίντεο ή ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή) παγώνοντάς την, και «δημιουργώντας» πάνω της. Το ηλεκτρονικό στυλό μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σαν γραφίδα στο περιβάλλον του Web Browser της τηλεόρασης, αλλά και σε ειδικές εφαρμογές/παιχνίδια της ιντερνετικής πλατφόρμας VIERA Connect της Panasonic (τρίλιζα, solitaire κλπ) ειδικά φτιαγμένα για ηλεκτρονικό στυλό.


Mπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι δύο ηλεκτρονικά στυλό, σε κάθε συμβατή τηλεόραση. Οι σειρές τηλεοράσεων που είναι συμβατές με το ηλεκτρονικό στυλό είναι οι σειρές SmartVIERA Plasma ΖΤ60, VT60, GT60 και ST60. Στην σειρά ST60, μάλιστα, παρέχεται ήδη ένα ηλεκτρονικό στυλό στη συσκευασία της. Το ηλεκτρονικό στυλό (ΤΥ-ΤP10E) διατίθεται σε όλους τους συνεργάτες πώλησης τηλεοράσεων Panasonic και κοστίζει γύρω στα 60€.