Η Bethesda Game Studios και η Bethesda Softworks συνεργάζονται με Mojang και Microsoft Studios για να δώσουν «ψηφιακή ζωή» στον κόσμο του “The Elder Scrolls V: Skyrim”.


Minecraft-Xbox-360Στη Minecon 2013, η Mojang, η Bethesda Game Studios, η Bethesda Softworks και η Microsoft Studios ανακοίνωσαν με υπερηφάνεια την εξέλιξη του Mash-Up πακέτου “The Elder Scrolls V: Skyrim” για τη Minecraft: Xbox 360 Edition. Το νέο αυτό πακέτο που θα είναι διαθέσιμο σύντομα, θα μετατρέψει το θρυλικό κόσμο του “The Elder Scrolls V: Skyrim” στην εικονική, ψηφιοποιημένη μορφή του Minecraft.


Δημιουργία της 4J Studios, το “The Elder Scrolls V: Skyrim” χαρακτηρίζεται από Mash -Up εμφάνιση, μία μοναδική θεματική σειρά συνθέσεων-Skyrim, 40 skins , θεματικά μενού και σύνδεση μεταξύ χρηστών, μεταβαλλόμενα αντικείμενα, καθώς και περισσότερες από 20 εικονικές επιλογές από το original soundtrack του παιχνιδιού “The Elder Scrolls V: Skyrim”.


Το συνολικό πακέτο συμπεριλαμβάνει επίσης έναν εντυπωσιακό προκατασκευασμένο κόσμο, αναδημιουργώντας τις εντυπωσιακές περιοχές του Whiterun, Riverwood, και Bleak Falls Barrow.