Πρώτη και μόνο η Vodafone στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το 4G δίκτυό της, να απολαμβάνουν γρήγορο Internet σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ρουμανία.


vodafone-logoΕπιπλέον, σταδιακά εντός του επόμενου χρόνου θα προστεθούν και άλλες χώρες που διαθέτουν 4G δίκτυο επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τη γεωγραφική κάλυψη. Με το δίκτυο 4G της Vodafone, οι συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση mobile internet με ταχύτητες 4G, που είναι 10 φορές πιο γρήγορες σε σχέση με άλλες τεχνολογίες. Παράλληλα, μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν αρχεία μεγάλου όγκου, να κάνουν streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας και να χρησιμοποιούν multimedia εφαρμογές όπως ποτέ άλλοτε.


Η Vodafone, απελευθερώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία των συνδρομητών που ταξιδεύουν στις τέσσερις αυτές χώρες, αφού δίνει την ευκαιρία σε όλους να επικοινωνούν ελεύθερα και να χρησιμοποιούν το Ιnternet, με τις χρεώσεις του πακέτου περιαγωγής που έχουν ήδη επιλέξει, χωρίς να ανησυχούν για το κόστος. Με το Vodafone Πας Παντού ,οι συνδρομητές μπορούν σε αυτές τις χώρες να χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας και τα MBs που έχουν στο πρόγραμμά τους, και να σερφάρουν με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G μόνο με €3,99/ημέρα.


Παράλληλα, οι συνδρομητές Vodafone συνεχίζουν να έχουν τον έλεγχο του κόστους , καθώς ενημερώνονται αυτόματα και δωρεάν με γραπτό μήνυμα, όταν φτάσουν στο 80% του ενσωματωμένου όγκου δεδομένων του προγράμματός τους.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vodafone.gr