Τον Νοέμβριο, κάθε Κυριακή στις 19:00, η Nova κάνει την εμπειρία 3D αξέχαστη και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να επιβιβαστούν στην βάρκα του «Πι»… παρέα με την άγρια τίγρη του έπους του Άνγκ Λι.


Nova 3D«Η Ζωή του Πι» έρχεται σε Α’ τρισδιάστατη προβολή στις 17/11 μέσω Nova 3D, καθώς επίσης και οι ταινίες «Frankenweenie» και «Paranorman: Μια Μεταφυσική Ιστορία», που θα μεταδοθούν στις 10 και 24 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.


Η τρισδιάστατη εκδοχή της οσκαρικής ταινίας «Η Ζωή του Πι», που αποτελεί ένα επικό ποιητικό ταξίδι εξερεύνησης και επιβίωσης, πραγματικά θα μαγέψει. Βασισμένη στο ομώνυμο best-seller του Γιαν Μαρτέλ, η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του τιμημένου με Όσκαρ Άνγκ Λι είναι μια τρυφερή και μεγαλειώδης ιστορία θάρρους, επιμονής, έμπνευσης και ελπίδας, μια επική περιπέτεια επιβίωσης, στην οποία εναλλάσσονται η συγκίνηση και η πνευματικότητα, η οδύνη και ο θρίαμβος, το χιούμορ και η έμπνευση.


Στην ταινία «Frankenweenie», ο Τιμ Μπάρτον «ονειρεύεται» τους πιο όμορφους εφιάλτες και δημιουργεί μια αστεία και αλληγορική ταινία, ένα υπέροχο σκοτεινό παραμύθι, με ρίζες από τις κλασικές ταινίες τρόμου και φαντασίας. Τέλος, μια ιδιαίτερη ιστορία με ζόμπι ζωντανεύει στην τρισδιάστατη οθόνη της Nova με την ταινία «Paranorman: Μια Μεταφυσική Ιστορία», που στέλνει το μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους ότι πρέπει να αναμετριόμαστε με τους φόβους μας και να αποδεχόμαστε τις όποιες ιδιαιτερότητες έχει ο καθένας μας.