Το LG G2 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών με την καινοτομία του Knock On, καθώς νιώθει το άγγιγμα και ενεργοποιεί την οθόνη με ένα διπλό χτύπημα, ανεβάζοντας αναμφισβήτητα τον πήχη.


photo_Knock OnΣε συνδυασμό με την αντικατάσταση των πλαϊνών πλήκτρων με το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key) του LG G2, το ‘Knock On’ έρχεται να πλαισιώσει αρμονικά τη λειτουργία της συσκευής με απλό, πρακτικό και έξυπνο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος του G2 είναι να χτυπήσει ελαφρά στο κέντρο της οθόνης δύο φορές, ώστε η συσκευή να «ξυπνήσει», ενώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να την κλειδώσει.


Όμως εκτός από το άγγιγμα του χεριού, το LG G2 έχει την ικανότητα να ‘νιώθει’ το βλέμμα του κατόχου του όταν αυτός παρακολουθεί ένα video και να κάνει παύση όταν εκείνος κοιτάζει αλλού, ενώ επίσης νιώθει και το αυτί του όταν πλησιάζει τη συσκευή ώστε να απαντά τόσο απλά σε μία εισερχόμενη κλήση.


‘So, we knock away’ χωρίς ανησυχία εξάντλησης της γενναιόδωρης 3.000 mAh μπαταρίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο χρήστη να έχει πάντα στο πλάι του το LG G2. Ίσως το πιο ‘smart’ smartphone.