Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει την κυκλοφορία της σειράς ενεργών ηχείων monitor S-DJ X, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για παραστάσεις με χορευτική μουσική.


s-dj80x_reg__800xΤα S-DJ X ενσωματώνουν πληθώρα τεχνολογιών υψηλής ποιότητας, τόσο από την Pioneer όσο και από τη θυγατρική εταιρεία της στον τομέα του επαγγελματικού ήχου TAD1, οι οποίες προσφέρουν ακρόαση ακριβείας, ισχυρά μπάσα και διαύγεια στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες.


Η σειρά ηχείων S-DJ X είναι βελτιστοποιημένη για την παραγωγή πλούσιου μπάσου και δυναμικού ήχου ακόμη και σε υψηλές στάθμες έντασης. Τα woofer 5″, 6″ ή 8″ κατασκευάζονται από άκαμπτες ίνες αραμιδίου (Kevlar) και στηρίζονται απευθείας επάνω στα μεγάλου πάχους διαφράγματα της καμπίνας για βέλτιστη απόσβεση και μείωση των ανεπιθύμητων συντονισμών.2 Ταυτόχρονα, οι υψηλής ακαμψίας αγωγοί ανάκλασης χαμηλών συχνοτήτων διαθέτουν αυλακώσεις για τη μείωση της αντίστασης.


Αξιοποιώντας την κληρονομιά της Pioneer στον τομέα της κατασκευής ηχείων, η σειρά S-DJ X διαθέτει tweeter εύκαμπτου θόλου 1″ τα οποία διαθέτουν κυρτούς διαχύτες, που χρησιμοποιούν την τεχνολογία DECO από τα εμβληματικά ηχεία monitor TAD Pro TSM-2201-LR της TAD Labs – την επιλογή πολλών επαγγελματικών στούντιο σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι διαχύτες βελτιώνουν την κατευθυντικότητα των υψηλών συχνοτήτων – προς τα αριστερά, δεξιά και επάνω – διευρύνοντας το ιδανικό σημείο ακρόασης και προσφέροντας τρισδιάστατο στερεοφωνικό ήχο. Επιπλέον, οι νέας σχεδίασης διπλοί ενισχυτές Τάξης AB για τις μονάδες tweeter και woofer διασφαλίζουν σωστά ισορροπημένη απόκριση, σε όλο το φάσμα συχνοτήτων με χαμηλή παραμόρφωση και μηδενική απώλεια ποιότητας.


Χάρη στην ποικιλία εισόδων, τους μηχανισμούς ελέγχου της έντασης, τη δυνατότητα ρύθμισης των υψηλών συχνοτήτων και τη λειτουργία αυτόματης μετάβασης σε αναμονή με αυτόματη ενεργοποίηση, τα ηχεία της σειράς S-DJ X είναι ιδανικά για DJing στο σπίτι αλλά και για παραγωγές.


Η σειρά S-DJ X περιλαμβάνει μοντέλα 6″ (S-DJ60X) και 8″ (S-DJ80X) σε κλασικό μαύρο χρώμα και 5″ (S-DJ50X) σε κλασικό μαύρο ή λευκό χρώμα, δίνοντας στους DJ ελευθερία επιλογής μεταξύ μεγεθών και στυλ.


Παρακολουθήστε τη σειρά S-DJ X εν δράσει: