Η ESET Hellas ανακοίνωσε ότι θα είναι χορηγός και συγκεκριμένα Bronze Sponsor στο «Standards Money Conference 2013: Success through Operational Excellence».


Eset logo13Τις λύσεις της ESET για βελτιστοποίηση της ασφάλειας των επιχειρήσεων με στόχο τη διασφάλιση της άριστης διαχείρισης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες του «Standards Money Conference 2013». Η ESET Hellas συμμετέχει στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2013, με την ιδιότητα του Bronze Sponsor.


Αναπτύσσοντας συνεχώς καινοτόμες τεχνολογίες προστασίας, η ESET φροντίζει για την ασφάλεια των υποδομών IT της σύγχρονης επιχείρησης, ώστε οι υπολογιστές, τα tablets, τα smartphones και οι servers να έχουν τη σωστή προστασία με την ελάχιστη επίδραση στην απόδοσή τους. Οι λύσεις της ESET κρατούν τα εταιρικά δεδομένα μακριά από επικίνδυνες απειλές, αφού διαθέτουν αποτελεσματικά εργαλεία ενάντια στον αυξανόμενο όγκο, ποικιλομορφία και εξέλιξη του κακόβουλο κώδικα, και, ταυτόχρονα, δεν επιδρούν αρνητικά στην παραγωγικότητα.


Η βελτιστοποίηση της διαχείρισης και η αύξηση της απόδοσης αποτελούν μερικά από τα ζητήματα που θα πραγματευτεί το «Standards Money Conference 2013». Το συνέδριο έχει στόχο να δώσει στους συμμετέχοντες μία καλή γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι στο χώρο των εφαρμογών και των εργαλείων που βασίζονται σε διεθνή standards, μέσω θεματικών ομιλιών, ερευνών, εποικοδομητικών συζητήσεων πάνελ, ζωντανών συνεντεύξεων και παράλληλων εργαστηριακών παρουσιάσεων (workshops). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα: http://www.moneyconferences.com/.