Ο μοναδικός συνεργάτης της HP, που βραβεύτηκε με δύο διακρίσεις για το 2013, ήταν φέτος η Active Computer Systems αφού έλαβε βραβείο για το Enterprise Business ως “Top SMB Partner of the Year”.


active computer systemsΗ δεύτερη βράβευση, “HP PPS Value Business Partner of the Year Greece & Cyprus”,αφορούσε τις επιδόσεις της εταιρίας σε πωλήσεις και σε υλοποιήσεις έργων με value προϊόντα της HP στον τομέα του printing και multifunctions devices.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Active βραβεύεται για δεύτερη συνεχομένη χρονιά, ως ο καλύτερος printing συνεργάτης της ΗP, έχοντας επιτύχει όχι μόνο υψηλές πωλήσεις, αλλά έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μεγάλα έργα βασισμένα σε hardware & solution software της HP. Τα οικονομικά μεγέθη της Active κατέγραψαν άνοδο τον τελευταίο χρόνο, με τον κύκλο εργασιών της να αυξάνεται κατά 23% φτάνοντας τα 14.000.000€.


Η εταιρία απασχολεί σήμερα περισσότερα από 60 άτομα και αποτελεί εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της HP (Authorized Service Provider) με πανελλαδική παρουσία.