Η Cosmos Business Systems ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι βραβεύεται ως Hewlett-Packard Partner of the Year για την Ελλάδα και την Κύπρο.


cosmos business systemsΜε την διάκριση για την εξαιρετική απόδοση κατά το 2013 ως HP PPS HW Business Partner of the year Greece & Cyprus 2013, στον τομέα των Υπολογιστών και Εκτυπωτικών Συστημάτων βράβευσε η Hewlett-Packard Hellas την Cosmos Business Systems, κατά την ετήσια εκδήλωση των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Hewlett-Packard, από πλευράς όγκου πωλήσεων, της σημαντικής αύξησης της απόδοσης της, αλλά και της επένδυσης σε τεχνογνωσία.


Η Cosmos Business Systems ως HP Gold Preferred Partner, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της Hewlett-Packard, στην κατηγορία των Pc’s, Notebooks, Servers, Storage, Networking, Printers, Plotters, Peripherals, ενώ παράλληλα είναι HP Service ΟΝΕ EXPERT των προϊόντων αυτών με εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο (Authorized Service Partner) για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Cosmos επενδύει ιδιαίτερα στην συνεργασία αυτή, τόσο από πλευράς πωλήσεων και marketing, όσο και από πλευράς εξειδίκευσης και εκπαίδευσης των τεχνικών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο όπου λειτουργεί η θυγατρική της εταιρεία “CBS IT Systems Cyprus LTD”.


Οι συνεχείς βραβεύσεις της Cosmos από την Hewlett-Packard αποτελούν την αναγνώριση των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, σε μια περίοδο που η αγορά βιώνει μια σημαντική συρρίκνωση, σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε το 2013 και η Cosmos θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, βασιζόμενοι στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της Hewlett-Packard που μειώνουν το κόστος και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας.