Με γνώμονα την απλότητα και τις ξεκάθαρες οικονομικές χρεώσεις, η WIND αντικαθιστά όλα τα μέχρι σήμερα προγράμματα για τη σταθερή και το Internet με 3 νέα βασικά πακέτα.


wind_ double playΠαράλληλα, η εταιρεία επεκτείνει και στη σταθερή το επιτυχημένο συμβόλαιο W, ώστε οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία από κινητό και σταθερό.


Τα τρία νέα προγράμματα της WIND για σύνδεση Σταθερής Τηλεφωνίας & Internet είναι:
– Double Play, για όσους θέλουν τηλεφωνία και Internet. Προσφέρει απεριόριστες αστικές & Υπεραστικές κλήσεις, Internet 24 Mbps και 300’ Δωρεάν χρόνο προς όλα τα κινητά με μηνιαίο πάγιο 40€
– Telephony, για όσους θέλουν μόνο τηλεφωνία. Προσφέρει απεριόριστες Αστικές & Υπεραστικές κλήσεις με μηνιαίο πάγιο 20€
– Broadband, για τους συνδρομητές που κάνουν χρήση μόνο του Internet. Προσφέρει Internet 24Mbps με μηνιαίο πάγιο 20€ 1


Για τους συνδρομητές που επιθυμούν να συνδυάζουν όλες τις υπηρεσίες, κινητή, σταθερή & Internet, σε ένα πακέτο με ένα μηναίο πάγιο που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες τους, η WIND δημιούργησε το W + σταθερή. Προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία από κινητό και σταθερό καθώς και απεριόριστο Internet από κινητό και σταθερό, με μηνιαίο πάγιο 79,90€2.


Η νέα γκάμα των προϊοντικών λύσεων της WIND για τη σταθερή τηλεφωνία και το Internet είναι διαθέσιμη από τα καταστήματα WIND, τα Public καθώς και το www.wind.gr στο οποίο οι συνδρομητές μπορούν πάντα να βρίσκουν αποκλειστικές on line προσφορές και εκπτώσεις.