Η SoftOne παρουσιάζει τη νέα cloud υπηρεσία “myCustomer”, η οποία διατίθεται με τη νέα έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise και παρέχει δυνατότητες για αυτοματοποίηση διαδικασιών.


softoneΜε τη νέα υπηρεσία, οι πελάτες μιας επιχείρησης μπορούν να ενημερώνονται άμεσα με e-mail για την έκδοση κάποιου παραστατικού που τους αφορά. Επίσης, μπορούν να αξιοποιούν το ειδικό portal της υπηρεσίας για να προβάλλουν όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί, να παρακολουθούν αναλυτικά στοιχεία για τις παραγγελίες τους, να βλέπουν την οικονομική τους καρτέλα, να πληροφορούνται για τα στατιστικά των αγορών τους και να έχουν πρόσβαση στους τελευταίους τιμοκαταλόγους της επιχείρησης.


Κάθε επιχείρηση μπορεί τώρα με την υπηρεσία “myCustomer» να επιτύχει σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους και χρόνου εξυπηρέτησης πελατών, με παράλληλη αναβάθμιση και ισχυροποίηση των σχέσεων συνεργασίας μαζί τους. Η νέα υπηρεσία λειτουργεί από τη SoftOne στο ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον της cloud πλατφόρμας Microsoft Windows Azure.


Με αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, πρωτοποριακή λειτουργία στο cloud και νέες δυνατότητες για λύσεις mobility, το λογισμικό Soft1 Open Enterprise εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για τη σημερινή “ανοικτή επιχείρηση”.