Τα δύο νέα μοντέλα της Apple, το iPhone 5S και το iPhone 5C ξεκινούν επισήμως την εμπορική τους πορεία στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Wind.


iphone5sΤο iPhone 5s σού εξασφαλίζει ταχύτερo και ευκολότερo άνοιγμα, προσδίδοντας μια φουτουριστική νότα: με το Touch ID, το νέο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Απλά ακούμπησε το δάκτυλό σου στο κουμπί Αρχικής Οθόνης και το iPhone σου θα ξεκλειδώσει. Με το δακτυλικό σου αποτύπωμα μπορείς επίσης να εγκρίνεις αγορές από το iTunesStore, το AppStore και το iBooksStore χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείς κάθε φορά τον κωδικό πρόσβασης.


O επεξεργαστής Α7 είναι ο νέος ορισμός της ταχύτητας. Δεν προσφέρει μόνο διπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας και γραφικών σε σχέση με τον επεξεργαστή A6, αλλά καθιστά και το iPhone 5s το πρώτο smartphone με αρχιτεκτονική 64 bit στον κόσμο. Αυτό σημαίνει αρχιτεκτονική επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ένα απίστευτα λεπτό τηλέφωνο. Κι ακριβώς επειδή το iOS 7 σχεδιάστηκε ειδικά για την αρχιτεκτονική 64 bit, είναι σε θέση να αξιοποιεί τον επεξεργαστή A7 στο έπακρο.


Το iPhone 5s διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το υλικό και το λογισμικό της κάμερας iSight. Έτσι ο καθένας μπορεί πλέον να τραβήξει μια εκπληκτική φωτογραφία ανά πάσα στιγμή. Θεωρήσαμε πιο λογικό να μάθουμε στο iPhone να τραβάει καλές φωτογραφίες από το να μάθουμε σε όλο τον κόσμο την τέχνη της φωτογραφίας.
iPhone5s


Το iPhone 5s υποστηρίζει περισσότερα δίκτυα από ποτέ. Έτσι, ακόμα περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες ταχύτητες λήψης και αποστολής. Παράλληλα, ο αριθμός των φορέων που υποστηρίζει το iPhone σε όλο τον κόσμο, συνεχώς αυξάνεται. Έτσι, όταν ταξιδεύεις μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τα γρήγορα δίκτυα σε περισσότερα μέρη.


Το χρώμα λέει πολλά για σένα; Αυτό ακριβώς κάνει το iPhone 5c με πέντε χρώματα που μόνο ‘ντροπαλά’ δεν θα τα έλεγες. Το iPhone 5c είναι για τους λάτρεις των χρωμάτων. Είναι για τους ζωηρούς. Άνοιξε τις αγαπημένες σου εφαρμογές. Φόρτωσε το αγαπημένο σου blog. Κατέβασε και δες τα πιο ανεπανάληπτα βίντεο από τα εισερχόμενά σου. Παίξε παιχνίδια με γραφικά επιπέδου κονσόλας. Κάνε ό,τι σου αρέσει να κάνεις στο iPhone – και στην ταχύτητα που έχεις συνηθίσει.


Η κάμερα iSight 8MP προσφέρει ασύγκριτη ευκρίνεια και ποιότητα στις φωτογραφίες, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως είναι ο προηγμένος φακός πέντε στοιχείων. Ή όπως η λειτουργία Panorama, που σου επιτρέπει να τραβάς φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, για παράδειγμα ένα κατάμεστο γήπεδο ποδοσφαίρου, τα Highlands της Σκωτίας ή την παρέα που μαζεύτηκε κάτω από το παράθυρό σου για να σου τραγουδήσει το Happy Birthday.


iphone5c-img2Το iPhone 5c υποστηρίζει περισσότερα δίκτυα από ποτέ. Έτσι, ακόμα περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες ταχύτητες λήψης και αποστολής. Παράλληλα, ο αριθμός των φορέων που υποστηρίζει το iPhone σε όλο τον κόσμο, συνεχώς αυξάνεται. Έτσι, όταν ταξιδεύεις μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τα γρήγορα δίκτυα σε περισσότερα μέρη.


Πρόσθεσε μία από τις έξι θήκες που σχεδίασε η Apple στο iPhone 5c και θα το δεις να μεταμορφώνεται από χαρούμενο και χρωματιστό σε ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η σχεδίαση της θήκης επιτρέπει στο χρώμα της συσκευής, να φαίνεται, δημιουργώντας 30 fun συνδυασμούς. Έτσι, η θήκη του iPhone 5c δεν προστατεύει απλώς το τηλέφωνό σου. Το κάνει να ξεχωρίζει. Και σου επιτρέπει να του δώσεις το δικό σου στυλ.