Οικονομία στην… πολυλογία βάζουν τα νέα πακέτα του F2G, καθώς τα 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα κοστίζουν μόνο €5 ενώ λανσάρονται πακέτα με μόνο €2 για επιπλέον χρόνο ομιλίας, SMS και MB.


F2G_visualΤα νέα πακέτα F2G δίνουν ακόμη περισσότερη αξία στην κάρτα ανανέωσης καθώς ο συνδρομητής έχει ελευθερία επιλογής και δημιουργεί τους συνδυασμούς που επιθυμεί, πληρώνοντας μόνο για ό, τι χρειάζεται για να καλύψει τις δικές του προσωπικές ανάγκες επικοινωνίας.


Στα βασικά πακέτα των 5€ οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν:
200 λεπτά προς όλους
ή 600 λεπτά προς Wind
ή 100 SMS προς όλους
ή 500 MB Internet


Και να τα συνδυάσουν με ένα ή περισσότερα από τα 4 νέα πακέτα More των 2€:
100 λεπτά προς όλους
ή 300 λεπτά και 300 SMS προς Wind
ή 50 SMS προς όλους
ή 250 ΜΒ Internet


Τα νέα πακέτα F2G ενεργοποιούνται εύκολα & απλά μόνο με μία κλήση στο 1265 ή online στο www.f2g.gr. Επιλέγοντας την online ενεργοποίηση, κάθε F2G πακέτο συνοδεύεται με extra online bonus λεπτών ομιλίας και SMS προς όλη τη Wind/Q. Τα online προνόμια συμπληρώνονται με Bonus δωρεάν λεπτών, SMS ή ΜΒ που προσφέρονται δωρεάν στους F2G συνδρομητές κάθε εβδομάδα όταν κάνουν απλώς log in στο www.f2g.gr.


Λίγα λόγια για …έναν πολυλογά μονομάχο
Η νέα πρόταση του F2G έδωσε την αφορμή για μια ακόμη δημιουργική διαφημιστική ταινία από τη WIND. Ήρωας της νέας ταινίας του F2G είναι ένας μονομάχος διαφορετικός από τους άλλους. Ένας μονομάχος που έχει τόσα πολλά να πει που δεν τον σταματάει τίποτα: ούτε όπλα, ούτε λιοντάρια, ούτε η απόγνωση των φίλων του που δεν αντέχουν να τον ακούν άλλο.


Μέχρι σήμερα φανταζόμασταν τους μονομάχους ως ήρωες μιας άλλης εποχής, σκληροτράχηλους, ριψοκίνδυνους και αποφασισμένους. Χάρη στο F2G, πλέον θα τους φανταζόμαστε και ως πολυλογάδες. Την εντυπωσιακή παραγωγή υπογράφουν η διαφημιστική εταιρεία “The Newtons Laboratory” και η εταιρεία παραγωγής ταινιών “Boo Productions”, ενώ την σκηνοθέτησε ο πολυβραβευμένος Γάλλος σκηνοθέτης Vincent Lobelle.